Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό!

17/01/2020 - 19:38 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2020 - 17:48

Με την 5η αγωνιστική και πρώτη για τη νέα χρονιά, συνεχίζεται το πρωτάθλημα για τον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής Γυναικών, με τη Σαπφώ να αντιμετωπίζει τον Εθνικό εκτός έδρας, αύριο το μεσημέρι στη 1 στο γήπεδο Μελλισουργού στου Ρέντη.

Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού που βρίσκεται εν πλω προς Πειραιά αυτή την ώρα, θα αγωνιστεί στον αυριανό κρίσιμο αγώνα χωρίς την πρώτη σκόρερ Κατρακάζα λόγω τραυματισμού, ενώ την τελευταία στιγμή θα εκτιμηθούν κάποιες περιπτώσεις παικτριών που ταλαιπωρούνται επίσης από τραυματισμό.

Οι δύο ομάδες θα μπουν ξανά στο γήπεδο για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος μετά από ένα μήνα λόγω και της διακοπής των Χριστουγέννων και των αγώνων των Μικτών ομάδων και μένει να φανεί αν θα επηρεαστούν από αυτή την αποχή, με τον Εθνικό να θέλει το τρίποντο πάση θυσία, καθώς σε περίπτωση νίκης θα αποσπαστεί από τη Σαπφώ 6 βαθμούς και θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την πρωτιά αν και ακόμα μένουν πολλά παιχνίδια.

Ο Γιώργος Κομνηνός μιλώντας στο "SL" αναφέρει: "Πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνέχεια. Σαφώς φαβορί είναι ο Εθνικός, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και δεν θα παραδοθούμε αμαχητί". 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey