Τετραπλή προσθήκη στον Αιολικό WFC

29/09/2021 - 18:01 Τελευταία τροποποίηση στις 29/09/2021 - 18:15

Στον Αιολικό WFC προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής γυναικών, με την ομάδα της Μυτιλήνης να ανακοινώνει τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες.

Νότα Μπαρδάκου, Μαρία Σίσκου, Νικολέτα Προυμπά και Έλενα Τσελέντη θα φορούν τα κυανόλευκα τη φετινή σεζόν, ενισχύοντας τις επιλογές του προπονητή Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Οι ανακοινώσεις:

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός καλωσορίζει στο νεοσύστατο γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας την Νότα Μπαρδάκου.

Η 26χρονη τερματοφύλακας διαθέτει μια γεμάτη καριέρα στις εθνικές κατηγορίες, προερχόμενη από τον Εθνικό Πειραιώς, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2019-2021). Παλαιότερα, συμμετείχε στη Β' Εθνική με τις Νέες Δραπετσώνας και τον Πήγασο Θριασίου, ενώ επίσης έχει φορέσει τις φανέλες της Ένωσης Καμινίων, ΑΟ Πειραιά, αλλά και Ένωσης Δόξα Αρτέμης Δραπετσώνας, όπου έκανε και τα πρώτα της βήματα.

Σε ηλικία 15 ετών, έλαβε μέρος σε προπονητικά κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας στην κατηγορία των κορασίδων, ενώ το 2017 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer είχε αναδειχθεί καλύτερη τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Νότα, καλή επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα του Αιολικού WFC!"

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός καλωσορίζει στο νεοσύστατο γυναικείο τμήμα του συλλόγου τη Μαρία Σίσκου. 

Η 30χρονη κεντρική χαφ κεκίνησε υλτην καριέρα της (2006-07) στην Καρδίτσα, αγωνιζόμενη τόσο στη Β’ όσο και στην Α' Εθνική. Στη συνέχεια λόγω σπουδών μεταγράφηκε στις Αμαζόνες Τρικάλων (Β’ και Γ’ Εθνική), και έπειτα στον ΑΣ Μετέωρα.

Ακολούθως βρέθηκε στην Αθήνα, παιζοντασ στις Νέες Δραπετσώνας (Γ’ και Β’ Εθνική), και τελευταία στον Εθνικό Πειραιώς (2020-2021).

Μαρία σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!"

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός καλωσορίζει στο νεοσύστατο γυναικείο τμήμα του συλλόγου τη Νικολέτα Προυμπά

Η 22χρονη αγωνίζεται ως ακραία μπακ χαφ, αλλά και ως αμυντική-κεντρική χαφ. Ξεκίνησε το ποδοσφαιρο σε ηλικία 13 ετών στην Ολυμπιάδα Υμηττού, παίζοντας από τη Γ’ στη Β’ και μετ' έπειτα στην Α’ Εθνική. Στη συνέχεια εντάχθηκε στον Εθνικό Πειραιώς (2019-2021).

Νικολέτα σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!"

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός καλωσορίζει στο νεοσύστατο γυναικείο τμήμα την Έλενα Τσελέντη.

Η 17χρονη, που αγωνίζεται ως αριστερή εξτρέμ, ξεκίνησε να παίζει ποδοσφαιρο σε ηλικία 10 ετών στη γυναικεία ακαδημία Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου. Ακολούθως, συνέχισε στην ακαδημια Coerver και μετέπειτα στον Εθνικό Πειραιώς.

Έλενα, σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey