Τεράστια νίκη για τον ΠΑΣ Λέσβου 1-4 τον Αιολικό

13/03/2022 - 16:49 Τελευταία τροποποίηση στις 13/03/2022 - 17:23

Τεράστια νίκη με 1-4 που τον έστειλε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς σημείωσε ο ΠΑΣ Λέσβου κόντρα στον Αιολικό νωρίς το μεσημέρι στο γήπεδο Παπάδου.

Ο ΠΑΣ Λέσβου ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο τυπικά γηπεδούχος Αιολικός, ο οποίος στο εικοσάλεπτο προηγήθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Σίσκου με το 1-0 να παραμένει έως τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν καλά πάλι στον αγωνιστικό, στη συνέχεια όμως πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και βρήκαν την ισοφάριση με την Τζίνη. Στο 65' αποχώρησε τραυματίας η Λιμάγια με την Καλλοτζή να την αντικαθιστά και να φέρνει τα πάνω κάτω, αφού μέσα σε 8 λεπτά κατάφερε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της με ωραία σουτ, ενώ η Κωροναίου δέκα λεπτά πριν την λήξη σφράγισε την σπουδαία νίκη για την ομάδα της πετυχαίνοντας το τελικό 1-4.Να σημειωθεί ότι ο Αιολικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτριες λόγω απ' ευθείας κόκκινη στη Αρβανίτη, ενώ από την πλευρά του ΠΑΣ υπάρχει δυσαρέσκεια για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Η σημερινή νίκη για τον ΠΑΣ αντικατοπτρίζει την σωστή δουλειά και διαχείριση από το προπονητικό τιμ τής ομάδας, κάτι το οποίο φάνηκε και από την μεγάλη προσπάθεια των αθλητριών και την νίκη με ευρύ σκορ απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Στην δεύτερη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός νίκησε 8-0 τον ΑΟ Μελισσίων και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β Εθνική. Στόχος του ΠΑΣ Λέσβου πλέον να διατηρήσει την δεύτερη θέση στα δύο τελευταία παιχνίδια με αντιπάλους εντός με τον Παναθηναϊκό και τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με τον AO Μελισσίων.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 6ου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey