Χαραλαμπής και Βούρος στον ΠΑΣ Λέσβου

13/06/2023 - 09:59 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2023 - 20:54

Ο ΠΑΣ Λέσβου ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες του για την επόμενη αγωνιστική σαιζόν με την προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο δύο επιπλέον προπονητών.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του σωματείου ήρθε σε συμφωνία με τον Ξενοφώντα Χαραλαμπή και τον Παναγιώτη Βούρο, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Βασίλη Νησιώτη.Οι δύο νέοι προπονητές θα αναλάβουν πόστο στις ακαδημίες που θα επαναλειτουργήσουν, όπως και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, σε συνεργασία πάντα με τον Νησιώτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σάς ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με δύο καταξιωμένους προπονητές!!!Τον Ξενοφών Χαραλαμπή και τον Παναγιώτη Βούρο, οι οποίοι αναλαμβάνουν τις Ακαδημίες της ομάδας μας.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε την έναρξη εγγραφής!!! Είναι και οι δύο πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ (Γυμναστικής Ακαδημίας) και θα αναλάβουν και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τής γυναικείας ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2023/24 σέ συνεργασία με τον προπονητή μας Βασίλη Νησιώτη.

Τούς καλωσορίζουμε στην οικογένεια τού Πας Λέσβου και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey