Στη Σαπφώ για πέμπτη χρονιά ο Δημήτρης Πολυζώνης

08/09/2023 - 10:06

Για ακόμη μια ποδοσφαιρική σεζόν ο Δημήτρης Πολυζώνης παραμένει στο τεχνικό επιτελείο της Σαπφούς, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για την συμμετοχή της πλέον σε δύο εθνικές κατηγορίες, μετά την σύσταση της Σαφπούς Β που θα λάβει μέρος στη Γ κατηγορία.

Και πως άλλωστε θα μπορούσε να μην είναι παρών σε αυτή το νέο εγχείρημα ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας που συμμετέχει στο προπονητικό team ως προπονητής τερματοφυλάκων από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της. Ο Δημήτρης Πολυζώνης έχει παίξει καθοριστικό ρόλο αυτά τα τέσσερα χρόνια (2019) στην επίτευξη των στόχων του σωματείου διασφαλίζοντας με τις γνώσεις του και την εμπειρία του στο κομμάτι των τερματοφυλάκων και συνολικά την σωστή "καλλιέργεια" των ποδοσφαιριστριών που απαρτίζουν το ροστερ της ομάδας.

Τη νέα χρονιά θα αποτελέσει το άμεσο συνεργάτη του Πάρη Κααραϊσκάκη στη Σαπφώ Β στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες έως 17 ετών. Ο Πολυζώνης στο παρελθόν υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων στις ομάδες του Αιολικού (Γ’ Εθνική 2014 - 2018), Διαγόρα Αγ. Παρασκευής (Γ’ Εθνική), Αίγειρο Μυστεγνών, ακαδημία Τριφυλλάκια, και ΑΟ Μεσοτόπου.

Τέλος, έχει συμμετάσχει στην τελική φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος ως προπονητής με το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey