Μοιράστηκαν βαθμούς Σαπφώ Β και Ολυμπιακός Χίου

19/11/2023 - 21:54 Τελευταία τροποποίηση στις 19/11/2023 - 22:18

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στη Σαπφώ Β και τον Ολυμπιακό Χίου στο γήπεδο Μόριας το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου.

Για την δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής Γυναικών, η Σαπφώ Β φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Χίου, με τις δύο ομάδες να κατακτούν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Η Σαπφώ Β προηγήθηκε στο 23' με σουτ εντός περιοχής της Βογιατζή. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος με την Μαρίνα Κουτρή μετά από λάθος στην άμυνα των γηπρδούχων. Η ομάδα του Πάρη Καραϊσκάκη μέτρησε τέσσερις επιπλέον καλές ευκαιρίες με τις Φόρα, Βογιατζή σε δύο περιπτώσεις και Πιτσιλαδή, ενώ η φιλοξενούμενες απείλησαν κυρίως με σουτ εκτός περιοχής.

Τέλος, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το σωματείο της Καλλονής δεν ταξίδεψε στη Λήμνο για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Η αναβληθείσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ Β (Καραϊσκάκης): Τατάκη, Ανδριώτη, Μπαντζή, Παπαγιάννη, Αργύρη, Σπανού, Βογιατζή, Θυμέλλη, Πιτσιλαδή, Φόρα, Καρακάση(86'Τούρβαλη)

Ολυπιακός Χίου (Μαθιούδης): Κοντίλη, Παπαγιάννη, Αποστολίδη, Ξενάκη(87'Καλεώδη), Γαλάθρη, Μενδώνη, Παιδούση, Σπέρκου Αγ.(58'Σπέρκου Αικ.), Κουτρή, Μοσχούρη(46'Μπιζάνη)-78' Κουτσώνα

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey