Στην Εθνική Τρινιντάντ & Τομπάγκο η Κάμπελ!

08/10/2021 - 11:21 Τελευταία τροποποίηση στις 08/10/2021 - 11:59

Το ταλέντο της αδιαμφισβήτητο. Η Ρέινα Κάμπελ, που μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Αιολικό ως η πρώτη διεθνής μεταγραφή του γυναικείου τμήματος, ετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στην Εθνική ομάδα του Τρινιντάντ & Τομπάγκο σε επίπεδο γυναικών!

Η 22χρονη μεσοεπιθετικός, που μετρά ήδη 16 διεθνείς συμμετοχές στις Κ15, Κ17 και Κ20 της χώρας της, έχοντας μάλιστα συμπεριληφθεί στην κορυφαία 11άδα του U15 CONCACAF Championship το 2014, κλήθηκε από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο στην Εθνική Γυναικών για δύο φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο τον Παναμά στις 21 και 25 Οκτωβρίου.

Πρόκειται ουσιαστικά για τα δύο πιο σημαντικά τεστ του Τρινιντάντ & Τομπάγκο ενόψει των προκριματικών του 2022 CONCACAF Women's Championship, της κορυφαίας διοργάνωσης εθνικών ομάδων της Ομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, που θα διεξαχθούν στιε 25 και 28 Νοεμβρίου 2021, με αντιπάλους τη Νικαράγουα (εντός) και την Ντομινίκα (εκτός).

Η διοίκηση του Αιολικού WFC βρίσκεται σε συνεννόηση με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Τρινιντάντ & Τομπάγκο, ώστε η Κάμπελ να αγωνιστεί στο εναρκτήριο ματς της Γ' Εθνικής γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (17/10) και ακολούθως να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια αποτελεί τιμή για τον σύλλογο το γεγονός ότι μια αθλήτριά του θα αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο εκπροσωπώντας τη χώρα της. Και ειδικά για την Ρέινα Κάμπελ, που από την πρώτη μέρα στον Αιολικό κέρδισε τους πάντες με τον χαρακτήρα και το ταλέντο της, η χαρά είναι διπλή στην ομάδα της Μυτιλήνης, που παρά το ότι βρίσκεται ουσιαστικά στο ξεκίνημά της αποδεικνύει τον τρόπο, με τον οποίο σκοπεύει να πορευτεί στη συνέχεια της παρουσίας της στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey