Πήρε την πρόκριση ο Αγ.Ιερόθεος!

29/10/2020 - 09:53 Τελευταία τροποποίηση στις 29/10/2020 - 10:29

Την πρόκριση στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αγ. Ιερόθεος, αφού επιβλήθηκε με 0-2 του ΑΟ Μεσότοπου.

Η ομάδα του Μεσοτόπου αν και προέβαλε σθεναρή αντίσταση και κράτησε το μηδέν μέχρι το δεύτερο μέρος μετά και τις εκπληκτικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι, τελικά λύγισε και δέχθηκε δύο τέρματα με σκορερς τους Ζαφειράκη και Τσερκώνη.

Ο Μεσότοπος στην ιστορική πρώτη του συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας έδειξε πολύ καλά δείγματα αποχαιρετώντας την διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.

mesotopos-agiosierotheos.jpg (554×403)

Η ανακοίνωση του Μεσοτόπου για τον αγώνα:"Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση και την προσπάθεια απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο!!! Αποχωρούμε από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι καταχωρώντας στην ιστορία της ομάδας την πιο μεγάλη στιγμή (μέχρι την επόμενη)!!!"

Οι συνθέσεις:

Μεσότοπος (Παπαδόπουλος): Αραμπατζής, Βασίλογλου (Καλαμούκης), Σταυρινός, Βλάμης, Κρασσόπουλος, Φωκιανός, Ποσνακίδης (Βασίλας), Ζουμπουλής, Πιπεράς, Χατζηβαγιάννης, Ιντζές
Αγ. Ιερόθεος (Σταυριανός): Κοντοπίδης, Στασινός, Χαραλάμπους (70′ Θηβαίος), Μενάι, Κουντούρης, Μπριστογιάννης (60 Τσερκώνης), Ζαφειράκης (75′ Μεταλλινός), Αλεξίου, Λιακόπουλος (60 Μαρτινος), Πολίτης Λ., Πολίτης Γ.)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey