Πλήρωσε τον κακό του τον... καιρό!

07/03/2015 - 19:14 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2015 - 19:53

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής δεν τα κατάφερε στη Λήμνο, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ηρακλή Ατσικής με σκορ 2-1 στον τελικό του Κυπέλλο ΕΠΣ Λέσβου, για την ανάδειξη του εκπροσώπου του Νομού στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου βρέθηκε κατευθείαν από το πλοίο στο Γήπεδο Κοντιά και εκτός της ταλαιπωρίας από το άσχημο ταξίδι, είχε να αντιμετωπίσει τον κακό αγωνιστικό χώρο, που ήταν γεμάτος λίμνες νερό από την έντονη βροχόπτωση, αλλά παράλληλα και τον πολύ δυνατό αέρα, που έκανε αδύνατο να παιχθεί ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ αρκετά νωρίς, αφού στο 10ο λεπτό ο Ηρακλής Ατσικής προηγήθηκε με τον Κοτζαμάνογλου σε μια γρήγορη αντεπίθεση των Λημνιών. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κωνσταντάρα, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού με τον Διαγόρα να προσπαθεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα δίχως αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έκλεισε τον Ηρακλή στα καρέ του, πιέζοντας για την ισοφάριση. Μαραγκός και Φιλιανός αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις και όταν το γκολ μπήκε στο 78ο λεπτό, ακυρώθηκε από τον Μυτιληνιό διαιτητή Μποντάκη ως επιθετικό φάουλ! Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Διαγόρα και μάλιστα ακολούθησε πεντάλεπτη διακοπή. Ο Διαγόρας συνέχισε να πιέζει και είχε ακόμα ένα δοκάρι σε σουτ του Χατζηκυριάκου (80'), αλλά ένα λεπτό αργότερα η ομάδα της Ατσικής βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε για να χτυπήσει στην κόντρα σκοράροντας με τον Σ. Κρίκη το 2-0! Ο Διαγόρας δεν τα παράτησε, καταφέρνοντας να μειώσει σε 2–1 στο 89' με γκολ του Θωμά Παπαδόπουλου, αλλά τίποτα περισσότερο.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες και τους παράγοντες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν τον τίτλο, ενώ από την άλλη μεριά οι άνθρωποι του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς έχασαν ενα παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου κυριάρχησαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey