Στη Λήμνο με στόχο το τρόπαιο ο Διαγόρας

14/03/2017 - 16:31

Πανέτοιμος, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου, ταξιδεύει αύριο το πρωί ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής για τη Λήμνο, όπου 16:00 θα κάνει σέντρα ο τελικός στο Στάδιο Μύρινας. 

Απέναντί του θα βρεθούν οι Αργοναύτες, κυπελλούχοι Λήμνου, που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο σε επίπεδο Νομού απέναντι στον πρωτοπόρο της Α' ΕΠΣ Λέσβου, Διαγόρα.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα ταξιδέψει στο γειτονικό νησί με πλήρη αποστολή, έχοντας πάθος και θέληση για ένα ακόμη τρόπαιο, θέλοντας να επαναλάβει το θρίαμβο του 2007-08, όταν κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου, νικώντας στη Μυτιλήνη τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου με σκορ 1-0.

Ο Στρατής Αλεξίου θα έχει μαζί στην αποστολή τόσο τον Γιώργο Σαμπάνη, όσο και τον Παναγιώτη Δελόλμα, αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Σαφέστατα, πρόκειται για δύο πολύτιμες μονάδες στο ρόστερ του Διαγόρα, όμως κανείς από το σύλλογο δεν επιθυμεί να ρισκάρει πιθανή υποτροπή, εν όψει και της απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Διαγόρα και νυν παράγοντας της διοίκησης, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, μιλώντας στο "SL" επεσήμανε: "Κοιτάμε με μεγάλη σοβαρότητα το θεσμό. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά πηγαίνουμε στη Λήμνο σεβόμενοι και τη μεγάλη ιστορία του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Θέλουμε το κύπελλο και όλη η ομάδα είναι πανέτοιμη για να επιστρέψει στη Λέσβο με το τρόπαιο. Το έχουμε ξανακάνει το 2008, θέλω να πιστεύω ότι θα το επαναλάβουμε και φέτος. Είμαστε μια ομάδα που εδώ και χρόνια γράφουμε τη δική μας ιστορία στο λεσβιακό ποδόσφαιρο. Και ιστορία σημαίνει τίτλοι, τρόπαια, άνοδοι, εκπροσώπηση της Λέσβου εκτός νησιού. Τα έχουμε ζήσει πολύ πρόσφατα όλα. Όμως ποτέ δεν σταματάμε να έχουμε αυτή την τεράστια δίψα για κάθε παρόμοια πρόκληση, που μπορεί να γεμίσει την τροπαιοθήκη μας. Μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψουν περίπου 40 φίλαθλοι από την Αγία Παρασκευή. Θα παίξουμε και για εκείνους, αλλά και για όσους έμειναν πίσω, αναμένοντας τα ευχάριστα νέα. Ο Διαγόρας απέδειξε στη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης ότι είναι η καλύτερη ομάδα στη Λέσβο, νικώντας έναν αξιόλογο αντίπαλο στον τελικό του νησιού προ ημερών. Θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πράξουμε και σε επίπεδο Νομού. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος. Καλή μας επιτυχία." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey