"Το θέλαμε και το πήραμε δίκαια"

15/03/2017 - 19:22

Χαρούμενος και ανακουφισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο "SL" ο επί σειρά ετών παράγοντας του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, μετά το τέλος του τελικού για το Κύπελλο ΕΠΣΛ στη Μύρινα και την απονομή του τροπαίου στην ομάδα του.

Αναλυτικά: "Ήταν ένας στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Το θέλαμε το κύπελλο, όχι απλώς στο νησί, αλλά και σε επίπεδο Νομού. Το καταφέραμε και νομίζω πως όλοι σήμερα θα συμφωνήσουν ότι το κατακτήσαμε δίκαια. Βρήκαμε απέναντί μας μια ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα, που είχε το πλεονέκτημα να γνωρίζει το γήπεδο συγκριτικά με εμάς. Μπορεί να αργήσαμε κάπως να μπούμε στο ματς, αλλά δεν απειληθήκαμε και σταδιακά συνηθίσαμε. Στην ανάπαυλα, μιλήσαμε στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια όλα πήραν το δρόμο τους. Τα παιδιά φάνηκαν αποφασισμένα να επιστρέψουν στη Λέσβο με το τρόπαιο και από τη στιγμή που σκοράραμε, ήταν πια θέμα διαχείρισης από μέρους μας, έως ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη. Ευχαριστούμε θερμά τον υπέροχο κόσμο μας, που ακολούθησε την αποστολή του Διαγόρα στη Λήμνο, ενισχύοντας με τη φωνή και κυρίως με την παρουσία τους όλους τους ποδοσφαιριστές. Τους αφιερώνουμε την κατάκτηση του κυπέλλου και ελπίζουμε να τους κάνουμε περήφανους και στο πρωτάθλημα."

Σε ερώτηση για το αν ο Διαγόρας θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, ο κ. Χατζηκυριαζής απάντησε καταφατικά: "Έχουμε αποφασίσει να αγωνιστούμε στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Τις επόμενες ημέρες θα δηλώσουμε τη συμμετοχή μας στην ΕΠΟ."  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey