Διαχωρίζει τη θέση του ο Τσαγκάρης εντός του ΔΣ της ΕΠΣΛ

22/01/2018 - 09:53 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2018 - 10:05

Επιστολή, με την οποία ενημερώνει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρόπουλο, πως διαχωρίζει τη θέση του από εκείνον για το υπόλοιπο της θητείας του στο ΔΣ της Ένωσης, απέστειλε το τακτικό μέλος Βασίλης Τσαγκάρης. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στις πρόσφατες εκλογές, αλλά και στο παρελθόν όταν ο Βασίλης Τσαγκάρης είχε διετελέσει και Γενικός Γραμματέας στο ΔΣ της ΕΠΣΛ. 

Αναλυτικά:

“Κύριε Πρόεδρε, ευρισκόμενος σε απόλυτη νηνεμία σας γνωρίζω την αμετάκλητη απόφασή μου να διαχωρίσω τη θέση μου για το υπόλοιπο της θητείας μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου και Λήμνου.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης μου (για το τρόπο λειτουργίας της διοίκησης το τελευταίο εξάμηνο) ήταν το τελευταίο θέατρο του παραλόγου, που ενώ είχα (μετά από πολύ καιρό) τοποθετηθεί παρατηρητής σε αγώνα Α' κατηγορίας χθες Κυριακή 21/1/2018, ετσιθελικά στη θέση μου μπήκε νεόκοπος συνάδελφος του περιβάλλοντος σας, ο οποίος τη τελευταία στιγμή (!!!!!) τοποθετήθηκε εκ νέου σε οικονομικό επόπτη (θου Κύριε) στο χθεσινό (Κυριακή) αγώνα Γ΄ Εθνικής του Αιολικού και παρατηρητής στον αρχικό ετσιθελικό ορισμό του μπήκε ο φροντιστής του γηπέδου!!!

Κριτήριο στα κοινά του ποδοσφαίρου για μένα δεν είναι τα 20€ ούτε τα 50€, ούτε τα 60€ της αποζημίωσης παρατηρητή - οικονομικών εποπτών. Άλλωστε το έχω αποδείξει με την επιστροφή των χρημάτων στις ομάδες στους ελάχιστους (4 ή 5) αγώνες που έχω ορισθεί. Και φυσικά ούτε είμαι καριερίστας-επαγγελματίας παράγοντας. Φάρος για μένα είναι η ανιδιοτελής προσφορά στα σωματεία της Λέσβου ή της Λήμνου, ο σεβασμός στους εαυτούς μας, στους θεσμούς και στους παράγοντες τους οποίους πολλές φορές ξεχνάμε, κοιτώντας "μόνο το δέντρο και όχι το δάσος".

Με γνώμονα τη ρήση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά", θα έχω δημόσιο λόγο σε όλα τα καλώς ή κακώς κείμενα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Τσαγκάρης Βασίλης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey