Προς Τετάρτη 10 Μαϊου ο τελικός Κυπέλλου Λέσβου

04/05/2023 - 10:39 Τελευταία τροποποίηση στις 04/05/2023 - 10:57

Η πιθανότερη ημερομηνία για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Λέσβου είναι η Τετάρτη 10 Μαϊου σύμφωνα με όσα δήλωσε στο "SL" ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Πίνης.

Αρχικά ο τελικός είχε οριστεί 23 Απριλίου όμως αναβλήθηκε, με την επιτροπή κυπέλλου να εισηγείται στο ΔΣ ως νέα ημερομηνία την Τετάρτη 10/5 στις 6 το απόγευμα, ωστόσο ακόμη δεν έχει παρθεί επίσημα απόφαση. 

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου Λέσβου σε επικοινωνία του με το "SL" αναφέρει:"Η εισήγηση της επιτροπής για την ημερομηνία της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου είναι 10 Μαϊου, στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Έχει αναβληθεί μια φορά, επειδή όμως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πολύ, μέχρι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να γίνει ο τελικός.

Έχουμε δείξει κατανόηση σίγουρα στις ομάδες της Λέσβου. Τώρα ακολουθούν και τα play offs με Τετάρτες και Κυριακές. Και μη ξεχνάμε υπάρχει και ο κυπελλούχος Λήμνου Ηρακλής που δεν γίνεται να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Η ΕΠΣ Λέσβου προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για όλες τις ομάδες της δύναμης της."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey