Αιολικός και Αετός για το τρόπαιο

09/05/2023 - 10:26 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2023 - 11:11

Φωτογραφία από τον τελικό της σαιζόν 2021-2022

Αιολικός και Αετός θα συναντηθούν για ακόμη μια φορά στον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου αύριο Τετάρτη 10 Μαϊου στις 5 και μισή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. 

Οι δύο ιστορικές ομάδες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εν αναμονή των play offs ανόδου, θέλουν να προσθέσουν στην τροπαιοθήκη τους ακόμη έναν τίτλο. Ο τυπικά γηπεδούχος Αετός θα παλέψει για την υπέρβαση, ωστόσο τα δεδομένα φέτος είναι εντελώς διαφορετικά με τον Αιολικό που είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 20 κατακτήσεις να έχει άλλη δυναμική και να αποτελεί ξεκάθαρο φαβορί. 

Ο Αιολικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα με τον Δημήτρη Παπασπύρου να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες. Από την άλλη πλευρά ο Θεαγένης Διονυσάτος δεν υπολογίζει τον Γιώργο Καπταγιάννη που συνεχίζει αποθεραπεία. 

Πριν την έναρξη του τελικού θα προηγηθεί αγώνας επίδειξης από τους ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων Λέσβου. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κουλουδής, με βοηθούς τους Διαμαντή και Ψύλλο, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Μποντάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey