Πανέτοιμος για ακόμη μια κούπα ο Αετός Λουτρών

18/05/2023 - 12:15 Τελευταία τροποποίηση στις 18/05/2023 - 13:00

Μετά την χθεσινή πρώτη νίκη στου αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, ο Αετός προετοιμάζεται ήδη για τον αυριανό 19/5 τελικό Κυπέλλου του Νομού Λέσβου με αντίπαλο τον Ηρακλή Ατσικής.

Ο νταμπλούχος Αετός θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις 7 το απόγευμα τον κυπελλούχο Ηρακλή, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με φόντο το κύπελλο Λέσβου. Ο Αετός Λουτρών νίκησε στον πρώτο τελικό τον Αιολικό και ετοιμάζεται να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο με την κατάκτηση όλων των τροπαίων, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στον θεσμό του Κυπέλλου.

Σίγουρα οι Μυτιληνιοί είναι πιο έτοιμοι, με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και αποτελούν το πρώτο φαβορί. Ο Θεαγένης Διονυσάτος έχοντας στο μυαλό του το επίπονο πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας με τον Αετό να αγωνίζεται Τετάρτη και Παρασκευή με Ηλυσιακό εντός έδρας και Ελλάς Σύρου εκτός αντίστοιχα, προσανατολίζεται περισσότερο να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες που σηκώνουν το φορτίο όλη τη χρονιά. 

Η ομάδα της Λήμνου έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου Λήμνου κερδίζοντας 1-0 τον Κάσπακα, ενώ στη μάχη του πρωταθλήματος έμεινε στη δεύτερη θέση μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου. Το ζητούμενο για τον Ηρακλή πρωτίστως είναι να μπορέσει να βρει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς θα αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα μετά από 40 ημέρες και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στον τελικό.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Παναγιώτης Λέκκας, με βοηθούς τους Βασιλακάκη και Ψύλλο, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πατσατζής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey