Πρεμιέρα στο Κύπελλο Λέσβου

21/09/2023 - 12:45 Τελευταία τροποποίηση στις 21/09/2023 - 13:48

Οι ομάδες της Λέσβου επιστρέφουν επίσημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου, με τις αναμετρήσεις της Α φάσης του Κυπέλλου.

Το Σάββατο 23/9 θα διεξαχθούν δύο αγώνες και οι υπόλοιποι τρεις την Κυριακή. Το Σάββατο στις 4 και μισή το απόγευμα στη Σκάλα Καλλονής, η νεοσύστατη και εντελώς ανανεωμένη Kalloni S.C Stani Dairy θα αντιμετωπίσει τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους. Νέο ξεκίνημα για την ομάδα του Λεκανοπεδίου της Καλλονής, με ροστερ που αποτελείται από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής αλλά και πιο έμπειρους παίκτες πάνω στους οποίους χτίζεται αυτή η νέα προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, ο Αλκιβιάδης ξεπέρασε τους σκοπέλους και με τον Γιώργο Κουτρουμπίλα στον πάγκο του πλέον προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, με διαφορετικό επίσης σύνολο το οποίο ωστόσο ενισχύεται όλο και περισσότερο.

Την ίδια ώρα στο γήπεδο Αγιάσου, ο ΑΟ Βασιλικών ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην Β ΕΠΣΛ μετά τις σημαντικές προσθήκες που έχει ανακοινώσει, θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό. Η ομάδα του Αφάλωνα παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της, βασιζόμενη στο μεγαλύτερο μέρος από νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν πλαισιωθεί επιπλέον από πιο έμπειρους, στοχεύοντας σε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ. 

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 4 και μισή στο "Χριστοφίδειο" γήπεδο Αγιάσου ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Αετό. Η ομάδα του Νίκου Πετρουζέλλη έχει δείξει μέχρι σήμερα πολύ καλά δείγματα και φαίνεται ότι θα είναι μια από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν. Στην έδρα του άλλωστε ο Όλυμπος αποτελεί φαβορί κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα των Λουτρών έχει ρίξει ταχύτητα σε σχέση πάντα με τις προηγούμενες χρονιές, προσθέτοντας ακόμη παίκτες σε θέσεις που υπήρχαν κάποια κενά. Και φέτος ωστόσο διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο και είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες της Α κατηγορίας.

Στον Μεσότοπο την ίδια ώρα η τοπική ομάδα θα παλέψει απέναντι στον Διαγόρα που είναι σαφώς ακλόνητο φαβορί, με υψηλές βλέψεις επίσης στην Α ΕΠΣΛ, ενώ στο γήπεδο της Πέτρας ο Αρίων Μήθυμνας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Φίλιας. Και οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί τη φετινή σεζόν, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να προχωρά σε δυνατές προσθήκες, έχοντας ως στόχο και αυτή στις πρώτες θέσεις.

Ας σημειωθεί ότι οι αναμετρήσεις είναι νοκ αουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey