Αετός και Αιγέας τσέκαραν τον εισιτήριο για την τελική φάση του Κυπέλλου Λέσβου

14/02/2024 - 17:08 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2024 - 18:53

Ο Αετός Λουτρών και ο Αιγέας Πλωμαρίου ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην τελική φάση του κυπέλλου Λέσβου που περιλαμβάνει φέτος διπλούς αγώνες.

Ο Αετός «πέταξε» για τον τελικό της Λέσβου, παίρνοντας τεράστια πρόκριση μέσα στην Αγία Παρασκευή κόντρα στον Διαγόρα με σκορ 0-2. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-1 με σκόρερ τον Αγριμάκη από το 23ο λεπτό, μετά από σέντρα του Τρεμούλα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει νωρίτερα με το σουτ του Στέλιου Τσομπανέλλη που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Ο Αετός πέτυχε το 0-2 στο 84’ με τον Ταξιάρχη Μανούσο, ο οποίος μετά από ωραία επέλαση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, ενώ στη συνέχεια σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι ο Κουνιάρης. Σημειώνεται ότι με το σκορ στο 0-1, οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως ο Ορέστης Ντένια αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στις καθυστερήσεις σπατάλησε άλλη μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου ο Σαρίκης. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Διαγόρα μετά το αποτέλεσμα του Σαββάτου για το πρωτάθλημα κόντρα στον Όλυμπο.

kalloni-aigeas-kypello.jpg (1170×514)

Στην Καλλονή ο Αιγέας πήρε επίσης την πρόκριση με 1-2 απέναντι στη Καλλονή σε έναν δυνατό αγώνα με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Οι Πλωμαρίτες άνοιξαν το σκορ  με τον Ψάνη στο 5ο λεπτό, ενώ  στη συνέχεια είχαν και δοκάρι με τον Κλούρα, όπως και οι γηπεδούχοι με τον Μάκη Σαμπάνη. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Καλλονή ισοφάρισε με την απ' ευθείας εκτέλεση του Βαμβουκλή, όμως στο 77ο λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για τον Αιγέα, μια απόφαση που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ψάνης που έγραψε το τελικό 1-2, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Στη Λήμνο, ο Ηρακλής νίκησε με το εμφατικό 1-5 τον Κεραυνό και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Κάσπακα που επικράτησε στο 97' 1-0 απέναντι στους Αργοναύτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey