Ελαφρύ προβάδισμα για τον Αετό Λουτρών

21/02/2024 - 17:19 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2024 - 22:00

Ελαφρύ προβάδισμα απέκτησε ο Αετός Λουτρών απέναντι στον Αιγέα Πλωμαρίου 3-2, στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης του Κυπέλλου Λέσβου που διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης 21/2.

Σε έναν αγώνα με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες και με πέντε τέρματα συνολικά, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό με την κεφαλιά του Ταξιάρχη Μανούσου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βλαστέλλη. Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων με το πλασέ του Κλούρα στο 9ο λεπτό. Ο Αετός έχασε την ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Βλαστέλλη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι, όμως ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Αλέξανδρος Τσιμπούκης με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής από πλάγια θέση έκανε το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αιγέας προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η ομάδα των Λουτρών μετά από εκτέλεση κόρνερ ξανά του Βλαστέλλη σημείωσε το 3-1 με σκορερ τον Κοντονίκα. Στο 74' ο Αγριμάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συνέχεια τον αντίπαλο που είχε αριθμητικό μειονέκτημα και κατάφεραν να μειώσουν 3-2 με ωραίο γκολ του Θανάση Πρωτούλη στο 80ο λεπτό. Οι δύο ομάδες στα εναπομείναντα λεπτά μέτρησαν από μια καλή ευκαιρία. Ο Κουνιάρης από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζαχαρή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Διμπαμπής απομάκρυνε τη μπάλα προ κενής εστίας μετά από προσπάθεια του Θανάση Πρωτούλη.

Η ανάδειξη του κυπελλούχου Λέσβου θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα στο γήπεδο Πλωμαρίου, με το Αετό να έχει υπέρ του και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey