Απ' όλα είχε το μενού!

29/08/2011 - 12:05 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2011 - 13:00

Στο σούπερ ντέρμπι της Α' Φάσης του Κυπέλλου Λέσβου, Αναγέννηση Γέρας και Όλυμπος Αγιάσου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 (αναλυτικό ρεπορτάζ από το ματς ΕΔΩ), ωστόσο στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, επικράτησαν τα φαβορί και μάλιστα εύκολα, κάτι που κάνει ξεκάθαρες τις πιθανότητες πρόκρισης στους επαναληπτικούς της άλλης εβδομάδας.

Μάχες αναμένεται να δοθούν μόνο στα ζευγάρια ανάμεσα σε Δόξα Πλαγιάς - Μεσότοπο (2-1) και Ατρόμητο Ανεμώτιας - Αρίων Παλαιοκήπου (2-2). Στα άλλα ματς, εξάρες έριξαν Θύελλα Πηγής, Άναξος και Διαγόρας Αγ. Παρασκευής μετατρέποντας τους επαναληπτικούς σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση είναι επίσης και οι Αετός Λουτρών, Αιγέας Πλωμαρίου, Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους και Βύρων Μόριας.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Αίγειρος Μιστεγνών 6-0

Στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ο Διαγόρας δε δυσκολεύτηκε να νικήσει το νεοφώτιστο Αίγειρο Μιστεγνών με το ευρύ 6-0. Αν και η ομάδα του Σπάρταλη ξεκίνησε τελευταία χρονικά την προετοιμασία της, η εμφάνιση της κόντρα στον Αίγειρο έβγαλε θετικά μηνύματα. Φυσικά, μετά το 6-0, ο Διαγόρας θα πρέπει να σκέφτεται την επόμενη φάση, που όλα δείχνουν ότι θα αντιμετωπίσει τον Αετό Λουτρών. Σκόρερς των γηπεδούχων ήταν οι Βαμβουκλής και Σκαρακάκης, που πέτυχαν απο δύο γκολ, ενώ δίχτυα βρήκν και οι Στρ. Δελόλμας, Τσουλέλλης.

Αχιλλέας Πέτρας - Βύρων Μόριας 1-5

Ο φιλόδοξος Βύρων Μόριας εξασφάλισε την πρόκριση του και μάλιστα με εύκολο τρόπο, επικρατώντας μέσα στην Πέτρα επί του τοπικού Αχιλλέα με σκορ 1-5. Το σκορ άνοιξε με τον Πιπίνη (0-1) για να ισοφαρίσει ο Νικόλοφ με πέναλτι (1-1). Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Χωματάς έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2, απο την άσπρη βούλα. Στην επανάληψη, ο Βύρων ανέβασε στροφές και σημείωσε άλλα τρία γκολ με τους Χωματά, Πιπίνη και Μπαζίνα, οι οποίοι διαμόρφωσαν και το τελικό 1-5.

Ορφέας Κεραμειών - Αετός Λουτρών 1-3

Με 3-1 νίκησε ο Αετός Λουτρών στο γήπεδο του Ιππείου τον Ορφέα Κεραμειών, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση του στον επόμενο γύρο. Η ομάδα του Κόκιου διατήρησε την εδαφική υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που της επέφερε και τα τρία γκολ. Ο Άκης Μαρμαλέκας έδωσε το προβάδισμα στον Αετό Λουτρών, για να διπλασιάσει τα τέρμαται στην επανάληψη ο Στρατής Κόκκινος. Ο Ορφέας Κεραμειών μείωσε με τον Ορφανό, όμως ο Γριπιώτης λίγο αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 1-3, που βάζει σε ρόλο οδηγού την ομάδα των Λουτρών.

Θύελλα Πηγής - Αρίων Μήθυμνας 6-1

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς στο γήπεδο της Πηγής, ανάμεσα σε Θύελλα και Αρίωνα Μήθυμνας. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με σκορ 6-1 και πήραν έτσι την πρόκριση, αφού ο επαναληπτικός είναι τυπική διαδικασία. Η Θύελλα ήταν ανώτερη, ωστόσο και οι παίκτες του Αρίωνα αγωνίσθηκαν φιλότιμα όσο άντεξαν. Δύο γκολ πέτυχε ο Νίκος Τσολάκης και απο ένα οι Παπαδόπουλος, Μπινάκης, Λουπέλης και Καλιμαντζέρος. Το γκολ της τιμής για την ομάδα του Μολύβου σημείωσε ο Κουνιάρης.

Πολιχνίτος - Αιγέας Πλωμαρίου 0-2

Δυσκολίες αντιμετώπισε ο Αιγέας Πλωμαρίου στο ξερό γήπεδο του Πολιχνίτου, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του καλά στημένου και σκληροτράχηλου αντιπάλου του με σκορ 0-2. Η νίκη για την ομάδα του Πλωμαρίου ήρθε στο Β' Ημίχρονο, σκοράροντας με τους Χρυσάφη και Λούπο.

Δόξα Πλαγιάς - Μεσότοπος 2-1

Μπορεί η ομάδα της Πλαγιάς να κέρδισε με 2-1 το Μεσότοπο στο "Μιχαλέλειο" του Πλωμαρίου, ωσόσο δεν έχει εξασφαλιστεί, αφού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ και ελπίζουν. Ο Στεργιανός άνοιξε το σκορ για τη Δόξα, για να έρθει ο Φωτέλλης λίγο αργότερα, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της Πλαγιάς. Ο Ζαγκούλης σκόραρε το χρυσό γκολ του Μεσοτόπου, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του, εν όψει της ρεβάνς.

Άναξος - Κεραυνός Αφάλωνα 6-1

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Άναξος, κερδίζοντας στην Πέτρα με σκορ 6-1 τον αποδυναμωμένο Κεραυνό Αφάλωνα. Φουριόζοι μπήκαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να προηγηθούν με 4-0, χάρη στα τέρματα των Στρατή Σκαρακάκη (2), Καραλίδη και Κατσιάνου. Στην επανάληψη, οι Καραλίδης και Κατσιάνος βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0. Ο Παναγιώτης Βούρος σημείωσε το γκολ της τιμής για τον Κεραυνό, ο οποίος έχασε στο τέλος και τον Χατζηγιαννάκη που αποβλήθηκε. Η Άναξος στον επόμενο γύρο θα συναντήσει τον Αιολικό, στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Αρίων Παλαιοκήπου - Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-2

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες, στο ματς που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο του Ιππείου, λόγω τιμωρίας της έδρας του Παλαιοκήπου. Μάλιστα η διοίκηση του Αρίωνα ευχαριστησε θερμά τον Ορφέα για την παραχώρηση των αποδυτηρίων του. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας ήταν καλύτερος και προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα γκολ του έμπειρου προπονητή και παίκτη Παπαδόπουλου και του Χονδρού, αλλά μετά οπισθοχώρισε, δίνοντας τη δυνατότητα στον τυπικά γηπεδούχο Αρίωνα να ισοφαρίσει. Σκορερς, οι Μπαζίνας και Ανδριάνης. Η ομάδα της Ανεμώτιας απο το 30ο λεπτό έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κουμαρά.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - Καραβαγγέλης Στύψης 5-2

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση μπορεί να πανηγυρίζει ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους, μετά τη δίκαιη νίκη επι του αξιόμαχου Καραβαγγέλη Στύψης με σκορ 5-2, σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Κάτω Τρίτους. Η ομάδα του Αραμπατζή κατάφερε, έχοντας μόλις μια εντεκάδα και καμία αλλαγή στον πάγκο, να πάρουν τη νίκη και το προβάδισμα της πρόκρισης. Με χατ τρικ του Μαρίνου Ανηφόρου και απο ένα γκολ των Μανώλη και Μανδάνη, ο Αλκιβιάδης ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης. Ο Καραβαγγέλης Στύψης κατάφερε να μειώσει με τους Γιαρίμαγα και Τζανερίκο.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey