Ζορίστηκαν Ατρόμητος και Προοδευτική

01/09/2011 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 01/09/2011 - 15:36

Δύο ακόμη αγώνες για το κύπελλο Λέσβου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα για την πρώτη φάση του θεσμού. Οι ρεβάνς έχουν ορισθεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οπότε θα γίνουν γνωστές  και οι δώδεκα ομάδες (συμπεριλαμβανομένου και του Αιολικού) ο οποίος μπαίνει στη διοργάνωση από το δεύτερο γύρο.

Από τα πρώτα παιχνίδια της νέας χρονιάς δεν υπήρξαν εκπλήξεις και τα φαβορί επικράτησαν αν και ζορίστηκαν. Στο ουδέτερο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής η Προοδευτική δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό να κάμψει την αντίσταση του καλά στημένου μέσα στο γήπεδο Αστέρα Ιππείου κερδίζοντάς τον με σκορ 1-0 και θα πρέπει να προσέξει πολύ στον επαναληπτικό για να μπορέσει να προκριθεί. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Στρατής Δουνιάς με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κουτσέλλης.

Πέναλτι ζήτησε και ο φιλοξενούμενος Αστέρας ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (Λεμονιάς για τον Αστέρα Καραμήτρος από τους τυπικά γηπεδούχους).

Στο επίσης ουδέτερο γήπεδο του Ιππείου το οποίο χρησιμοποίησε ο Ατρόμητος Αγ Μαρίνας,  η ομάδα του Μυρογιάννη συνάντησε στο πρώτο ημίχρονο αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ από τον Ταξιάρχη (σκόρερ ο Χρήστου με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.) Το γκολ ξύπνησε τους παίκτες του Ατρομήτου που κατάφεραν λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο να φθάσουν στην ισοφάριση με τον Μιχάλη Νέστορα. Η επανάληψη ήταν καλύτερη,  ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του και με δύο τέρματα του Ανέστη Σαμαρά  έφθασε στο δίκαιο 3-1 και συνάμα  κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Ατρόμητος είχε και δύο δοκάρια.

Τα αποτελέσματα
Προοδευτική-Αστέρας Ιππείου 1-0
Ατρόμητος Αγ.Μαρ.-Ταξιάρχης 3-1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey