Θύελλα ήταν ο Αιολικός!

23/10/2011 - 09:23 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2011 - 10:01

Στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, ο Αιολικός δικαίωσε τα προγνωστικά και επιβλήθηκε με 0-4 της Θύελλας Πηγής στον προημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου, καλπάζοντας προς το τρόπαιο.

Ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης Φώτης Κοκκινέλλης είδε τους ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται με σοβαρότητα, παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο και παρά το γεγονός πως θα προτιμούσε για αυτό το Σαββατοκύριακο ένα δυνατό φιλικό παρά το συγκεκριμένο επίσημο ματς, πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Ο Αιολικός μπήκε ορεξάτος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, έλεγξε το χώρο του κέντρου και έγινε απειλητικός από νωρίς σε δύο περιπτώσεις, τις οποίες εξουδετέρωσε ο τερμτοφύλακας Λημνιός των γηπεδούχων. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαδημητρίου έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Καλλιμαντζέρο και κάπου εκεί, η εδαφική υπεροχή των παικτών του Κοκκινέλη καρποφόρησε.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Σπύρος Μίχος επιχείρησε μια σέντρα σουτ, φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή της Θύελλας, οι αμυντικοί της οποίας δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν σωστά, με αποτέλεσμα στην επαναφορά της μπάλας ο Θωμάς Παπαδόπουλος που καραδοκούσε, να τη στείλει στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στο σκορ για τον Αιολικό (0-1).

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν η αποβολή στο 55ο λεπτό του Κώστα Χατζηκυριάκου, που δε συγκράτησε τα νεύρα του και αντίκρισε με διαφορά δευτερολέπτων δύο κίτρινες για διαμαρτυρία στο διαιτητή. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως η αποβολή δεν επηρεάζει τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα του Περιφερειακού πρωταθλήματος, αφού η ποινή ισχύει μόνο για το Κύπελλο και ως εκ τούτου δε θα αγωνιστεί στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Παρά το ότι ο Αιολικός αγωνίστηκε για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο, δημιούργησε πολλές φάσεις, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η Θύελλα, όσο περνούσε η ώρα, ξέμενε από δυνάμεις. Η ομάδα του Κοκκινέλλη διπλασίασε τα τέρματα της με σουτ του Κώστα Κάρδαρη και πάλι έπειτα από σέντρα του Μίχου. Η συνέχεια ανήκε στον Άκη Μιχαλάκη, που μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ. Δημιουργός του 0-3 ήταν εκ νέου ο Σπύρος Μίχος, που μέτρησε τρεις ασίστ και ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, ενώ στο 0-4 που σημειώθηκε σχεδόν στην εκπνοή του αγώνα, ο Μιχαλάκης χρίσθηκε σκόρερ έπειτα από πάσα του Αποστολίδη.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μπαντοτάκης, Ντζιμάνης, Καδής, Αγιακάτσικας, Αποστολίδης, Μίχος, Χατζηκυριάκος, Διονυσάτος (70' Μουτζούρης), Παπαδόπουλος (81' Λαγουτάρης), Κάρδαρης, Τσουλάκος (78' Μιχαλάκης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey