Στα ημιτελικά Διαγόρας, Αναγέννηση και "Πρόο"

23/10/2011 - 10:02

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις, από τη στιγμή που στα περισσότερα ζευγάρια το φαβορί ήταν ξεκάθαρο για την πρόκριση.

Ο Αιολικός δε δυσκολεύτηκε απέναντι στη Θύελλα Πηγής, της οποίας επιβλήθηκε στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής με 0-4 (αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Στα άλλα δυο ματς, ο Διαγόρας έκανε πάρτι στην Αγία Παρασκευή κόντρα στο Μεσότοπο, κερδίζοντας με το επιβλητικό 9-0, ενώ στο ντέρμπι η Αναγέννηση Γέρας πήρε παλικαρίσια νίκη με αντίπαλο το Βύρωνα Μόριας (2-1) και πέρασε στην τετράδα.

Μαζί τους στην κληρωτίδα των ημιτελικών θα μπει και η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, που προκρίθηκε άνευ αγώνα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ 9-0

Στην Αγία Παρασκευή, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο χόρτασαν γκολ και μαζί ένα απολαυστικό σόου του Πέτρου Νταλαμπέκη, ο οποίος σκόραρε τα πέντε από τα εννέα γκολ του Διαγόρα! Η εμφανής διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες οδήγησε σε αυτό το εμφατικό 9-0 υπέρ της ομάδας του Νίκου Μάττα, που ψάχνει τα πατήματά της εν όψει τη συνέχειας στην Α' Κατηγορία και με αυτή τη νίκη, θα πάρει σίγουα ψυχολογία και θα τα δώσει όλα για να ρεφάρει τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο "μπόμπερ" Πέτρος Νταλαμπέκης σημείωσε πέντε γκολ, ενώ σκόρερ χρίσθηκαν επίσης οι Κροτσίδας, Σοφιάνης και Κιοσές (2). Το σκορ στην ανάπυλα του ημιχρόνου ήταν 5-0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ - ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΟΡΙΑΣ 2-1

Στο Γήπεδο του Παππάδου, η Αναγέννηση Γέρας κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Βύρωνα Μόριας και να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας, με την Αναγέννηση να πανηγυρίζει στο τέλος χάρη στα δύο γκολ του Γρηγόρη Χριστοδούλου από το Α' Ημίχρονο, όπου η ομάδα της Γέρας ήταν ανώτερη και προηγήθηκε δίκαια με 2-0. Στην επανάληψη, η ομάδα του Θόδωρου Γιακαλή προσπάθησε να αντιδράσει, ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να μειώσει με τον Στέλιο Χωματά (2-1), όμως σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και αν οι Καραγιάννης και Χωματάς ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.

Τα αποτελέσματα
Προημιτελικά

Θύελλα Πηγής-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 0-4
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-Μεσότοπος 9-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ-Βύρων Μόριας 2-1

Χωρίς αγώνα προκρίθηκε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey