Άλωσε την Αγία Παρασκευή η Γέρα!

26/12/2011 - 11:54

Προβάδισμα πήρε η Αναγέννηση Γέρας, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Λέσβου με αντίπαλο το Διαγόρα, επικρατώντας μέσα στην Αγία Παρασκευή με σκορ 1-2.

Η ομάδα της Γέρας κρατά έτσι την τύχη της στα χέρια της, αφού θα προσπαθήσει να υπερασπισθεί την πολύτιμη αυτή νίκη στη ρεβάνς του Παπάδου, που θα διεξαχθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρώτος ημιτελικός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του σε όλη τη διάρκειά του ματς, με τον προπονητή του Διαγόρα να προχωρά σε αρκετές αλχημείες στη σύνθεση της βασικής του ενδεκάδας, λόγω των πολλών απουσιών που αντιετώπιζε, με αποτέλεσμα ο Πέτρος Νταλαμπέκης να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, αφού απουσίαζαν οι Σπύρου και Αντώναρος.

H Αναγέννηση Γέρας κυνήγησε εξ' αρχής ένα γκολ, ώστε να θέσει τις βάσεις της πρόκρισης, ωστόσο έμεινε πίσω στο σκορ στο 25ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κροτσίδα, ο Τάκας έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, βάζοντας μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ το Διαγόρα.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα οδηγούνταν με το σκορ στο 1-0 στα αποδυτήρια, ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα της Γέρας ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου με πέναλτι που κέρδισε ο Χριστοδούλου από τον Πιτσούλη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Τάκας.

Ακολούθησαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ωστόσο η μπάλα χαμογέλασε στην Αναγέννηση που στο 75ο λεπτό πέτυχε και το 1-2 με σκόρερ τον Στρατή Χατζηκλειδαρά, που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στις καθυστερήσεις, ο Διαγόρας έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Βαμβουκλή, που δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Αφαλωνιάτη να αποκρούει πάνω στη γραμμή, ενώ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία και για τη Γέρα να "τελιώσει" την υπόθεση - πρόκριση από το πρώτο ματς.

Δεν έλειψαν και τα παράπονα πάντως, με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής να πετυχαίνει γκολ με τον Πέτρο Νταλαμπέκη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ρεβάνς θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο του Παπάδου (14:30), ενώ την ιδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" (14:45) ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Προοδευτική Σκ. Καλλονής και Αιολικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey