Διπλοί αγώνες στο... "Κώστας Κεντέρης"

26/12/2011 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 26/12/2011 - 17:38

Η απόφαση της ΕΠΣ Λέσβου να ορίσει τους αγώνες του Κυπέλλου μέσα στις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, προβλημάτισε αρκετά προπονητές, ποδοσφαιριστές, αλλά και τις διοίκησεις των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι μεγαλύτεροι αδικημένοι ήταν οι Διαγόρας Αγ. Παρασκευής και Αναγέννηση Γέρας, που κλήθηκαν να αγωνιστούν παραμονή Χριστουγεννών, με τη ρεβάνς τους να ορίζεται παραμονή Πρωτοχρονιάς, κάνοντας κυριολεκτικά γιορτές στο γήπεδο.

Αναφορικά με το ζευγάρι της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής και του Αιολικού όμως, τα πράγματα περιέπλεξαν, αφού ναι μεν οι δύο ομάδες θα παίξουν τον πρώτο τους ημιτελικό στις 31 Δεκεμβρίου, όμως ο επαναληπτικός τους προγραμματίστηκε από την ΕΠΣ Λέσβου στον "Ταρλά" για τις 3 Γενάρη, μια μέρα πριν δηλαδή από τον αγώνα της Β' Εθνικής ανάμεσα στην ΑΕΛΚ και τη Βέροια, στο ίδιο γήπεδο.

Ο Δήμος Λέσβου ζήτησε αρχικά τη μεταφορά του ματς για την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, με την ΕΠΣΛ να μη φέρνει αντίρρηση, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από τον Αιολικό, αφού -λόγω και του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο Πειραιά- ο προπονητής Δημήτρης Σπανός δεν ήθελε να παίξει η ομάδα του δύο ματς μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες.

Εν συνεχεία προτάθηκε η λύση της εκατέρωθεν αλλαγής στις έδρες, με το πρώτο ματς να γίνεται στον "Ταρλά" δηλαδή και το δεύτερο στην Καλλονή, όμως ούτε αυτή προχώρησε. Ανάλογη τύχη είχε και η πρόταση, να διεξαχθεί η ρεβάνς στο Ενωσιακό της Θερμής, που απορρίφθηκε λόγω του συνθετικού τάπητα.

Τελικώς, αποφασίσθηκε έπειτα από διαβουλεύσεις μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων, του Δήμου Λέσβου, αλλά και της ΕΠΣΛ, τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος ημιτελικός να πραγματοποιηθούν στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" του Λεκανοπεδίου, με τον Αιολικό να παραχωρεί ουσιαστικά το πλεονέκτημα της έδρας στην ομάδα της Προοδευτικής, σε μια προσπάθεια να μην οξύνει τα... πνεύματα, τις γιορτινές μέρες που διανύουμε.

Έτσι λοιπόν, στο πρώτο ματς της 31ης Δεκεμβρίου γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της Σκάλας και στον επαναληπτικό της 3ης Ιανουαρίου -τυπικά- ο Αιολικός, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα εκτός έδρας γκολ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey