Boxing day και στη Λέσβο!

31/12/2011 - 10:49 Τελευταία τροποποίηση στις 31/12/2011 - 12:45

Σαν άλλη ποδοσφαιρομάνα Αγγλία, θα τη βγάλει σήμερα στα... γήπεδα η Λέσβος, παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου.

Στις 14:45, το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" θα φιλοξενήσει το πρώτο ματς ανάμεσα σε Προοδευτική Σκάλας Καλλονής και Αιολικό, μέσα σε εορταστικό κλίμα λόγω και της ημέρας. Αναμφίβολα, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού αποτελεί το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, ωστόσο η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με την "έκπληξη" της φετινής Α' Κατηγορίας, την ομάδα του Μανόλη Εμαννουήλ, που από πέρυσι έδειξε τις διαθέσεις της και φέτος με σημαντική ενίσχυση, πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και έχει υψηλές βλέψεις.

Στις 14:30, στο Γήπεδο του Παπάδου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Αναγέννηση Γέρας και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει προβάδισμα από το πρώτο ματς, έχοντας νικήσει με 1-2 μέσα στην έδρα της ομάδας του Νίκου Μάτα. Έτσι, η πρώτη φιναλίστ του τελικού θα γίνει γνωστή από σήμερα.

Να σημειωθεί ότι η ρεβάνς τους δεύτερου ημιτελικού, μεταξύ Αιολικού και Προοδευτικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιανουαρίου και πάλι στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", με γηπεδούχο αυτή τη φορά την ομάδα της Μυτιλήνης.

Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου

Ημιτελική Φάση

(14:30) Αναγέννηση Γέρας - Διαγόρας Αγ. παρασκευής (Παντελαίων, Μπάλιακα, Σαρλής)

(14:45) Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Αιολικός (Μποντάκης, Συβρής, Κάντας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey