Παλικάρι ο Διαγόρας, πήγε τελικό!

31/12/2011 - 17:50 Τελευταία τροποποίηση στις 31/12/2011 - 18:01

Τι κι αν η Αναγέννηση Γέρας είχε περάσει νικηφόρα μέσα από την Αγία Παρασκευή (1-2) την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο Διαγόρας φυλούσε το καλύτερο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και νικώντας με 2-3 μέσα στον Παπάδο, προκρίθηκε στον τελικό του νησιού, όπου περιμένει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Αιολικό και Προοδευτική Σκ. Καλλονής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Διαγόρα, ήταν ο Πέτρος Νταλαμπέκης που πέτυχε χατ τρικ και πήρε από το... χεράκι την ομάδα του πηγαίνοντάς τη στον τελικό. Ο Διαγόρας είχε την εδαφική υπεροχή και άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, η ομάδα της Γέρας ήταν αυτή που έφτασε στην ισοφάριση με αυτογκόλ έπειτα από κόρνερ στο 46ο λεπτό.

Οι παίκτες του Νίκου Μάτα πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 52', έπειτα από ατομική προσπάθεια του Σοφιάνη και πλασέ του Νταλαμπέκη, όμως η συνέχεια ανήκε στην Αναγέννηση που έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει εκ νέου σε 2-2 με κεφαλιά του Αφαλωνιάτη.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, ο Διαγόρας διαμαρτυρύθηκε για πέναλτι σε κεφαλιά του Νταλαμπέκη και αποκρούση πάνω στη γραμμή (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι). Ο διαιτητής Παντελαίων έδειξε έξι λεπτά καθυστερήσεων και στο 94' ο Διαγόρας λυτρώθηκε έπειτα από φάουλ του Σοφιάνη και καρφωτή κεφαλιά του Νταλαμπέκη, που πήδηξε ψηλότερα από κάθε αντίπαλο και έστειλε την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στον τελικό του νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey