Αιολικός - "Πρόο", πράξη δεύτερη

03/01/2012 - 12:28 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2012 - 13:18

Αιολικός – Προοδευτική πράξη δεύτερη. Ο Διαγόρας με επική ανατροπή περιμένει ήδη στον τελικό έναν εκ των δύο σημερινών αντιπάλων του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λέσβου, με τον Αιολικό να καλείται να υπερασπιστεί τη μισή πρόκριση που απέσπασε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς παραμονές της αλλαγής του έτους στο «Κ. Κεντέρης».

Σαν τυπικά γηπεδούχος και με το 2-1 υπέρ προβάδισμά του, ξαναπαίζει στην Καλλονή απέναντι στη μαχητική Προοδευτική που θέλει να εξαντλήσει όλες της τις πιθανότητες για το θαύμα.

Από την άλλη μεριά ο Δημήτρης Σπανός, έχοντας στο μυαλό του φυσικά και την ομαλή μετάβαση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα αναφορικά με τον καταρτισμό της 11άδας, δίνοντας ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες αλλά και περιμένοντας να δει την αγωνιστική ετοιμότητα αρκετών παικτών του που τους προορίζει για… ραχοκοκαλιά του 2012.

Η ρεβάνς ξεκινά στις 2:15 και αναμένεται αρκετός κόσμος στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς! (Φωτό από το παιχνίδι του πρώτου αγώνα, που διεξήχθη σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο...)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey