Τελικό στο... ρελαντί ο Αιολικός!

03/01/2012 - 20:15 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2012 - 20:45

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Λέσβου ο Αιολικός, που κέρδισε με 4-0 την Προοδευτική Σκάλας Καλλονής και σε συνδυασμό με το υπέρ του 1-2 από το πρώτο ματς, προκρίθηκε στον τελικό του νησιού, όπου θα αντιμετωπίσει το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να φτάσει στην μεγάλη αυτή νίκη, σε ένα ματς που διεξήχθη εκ νέου στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, αυτή τη φορά με γηπεδούχο τον Αιολικό, έπειτα από κοινή απόφαση των δύο συλλόγων.

Ο Αιολικός άνοιξε το σκορ με τον Θωμά Παπαδόπουλο, έπειτα από όμορφη σέντρα του Τάκη Ελευθερίου και διπλασίασε τα τέρματά του με τον Γιώργο Βουργουτζή, ο οποίος έστειλε την ομάδα του με καθαρό προβάδισμα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε να πιέζει και έφτασε και στο 3-0 ξανά με τον Γιώργο Βουργουτζή, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Παναγιώτης Βουργουτζής.

Ο προπονητής του Αιολικού έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, βλέποντας τους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του (Γ. Βουργουτζής, Τ. Ελευθερίου, Λαγουτάρης, Ντζιμάνης, Μ. Ελευθερίου, Παπαδόπουλος), στους οποίους έδωσε φανέλα βασικού, να τον δικαιώνουν με την εμφάνισή τους.

Η Προοδευτική προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, ωστόσο έχοντας να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες, υποτάχτηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, αποχαιρετώντας πάντως με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση, έχοντας φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και με δεδομένο ότι αποκλείστηκε από τον Αιολικό των 14 κατακτήσεων του θεσμού.

Ο Αιολικός θα αντιμετωπίσει στον τελικό του νησιού το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα κοντραριστεί με τον αντίστοιχο κυπελλούχο της Λήμνου, για την ανάδειξη της ομάδας που θα κατακτήσει το φετινό τίτλο στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey