Πού και πότε θα γίνει ο τελικός;

22/02/2012 - 15:04 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2012 - 15:10

Μύλος στην υπόθεση ορισμού του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου, ανάμεσα σε Αιολικό και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, παρά το... ελέυθερο που τους έδωσε η διοργανώτρια αρχή, σε μια προσπάθεια ο αγώνας να διεξαχθεί σε κοινά αποδεκτή ημερομηνία και έδρα.

Ο... Γκασμάς:     "Το Σάββατο μπορείς;"

Ο Ποντικός: "Όχι... Όχι..."

 

 

 

Με τις ημέρες να περνούν και θέλοντας η ΕΠΣΛ να βάλει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, προχώρησε σε ορισμό του τελικού του Κυπέλλου την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, με ώρα έναρξης τις 2 το μεσημέρι. Δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στα δύο σωματεία, να προτείνουν αλλαγή της έδρας, με κοινή τους επιστολή προς τη διοργανώτρια.

Από τη μεριά του ο Αιολικός, πρότεινε στο Διαγόρα ο τελικός να διεξαχθεί μια μέρα νωρίτερα, την Τρίτη (28/2) δηλαδή, με έδρα το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, λόγω φυσικού χλοοτάπητα και από τη στιγμή που ο Δήμος Λέσβου δεν έδειχνε διατεθειμένος να παραχωρήσει τον "Ταρλά".

Αρχικά, ο Πρόεδρος του Διαγόρα Φώτης Αλεξανδρής συμφώνησε και στα δύο σκέλη της πρότασης του Αιολικού, όμως λίγη ώρα αργότερα δια στόματος Γενικού Αρχηγού της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, Τόμι Χατζηκυριαζή, τονίστηκε πως πρόθεση του Διαγόρα είναι να ζητήσει από την ΕΠΣΛ ο τελικός να διεξαχθεί τελικώς την Τετάρτη 7 Μαρτίου.

Κάτι που δε βρίσκει αντίθετο τον Αιολικό, με τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Κουτρομπίλα να επισημαίνει πάντως στο sportlesvos.gr, πως η προσοχή τους είναι στραμμένη αποκλειστικά στο ματς του Σαββάτου με τον Ιωνικό. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey