Ώρα τελικού για Αιολικό και Διαγόρα (14:30)

29/02/2012 - 13:24 Τελευταία τροποποίηση στις 29/02/2012 - 17:08

Στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής πραγματοποιείται σήμερα ο τελικός του Κυπέλλου Λέσβου ανάμεσα σε Αιολικό και Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, με φόντο τον άτυπο τίτλο και τη συμμετοχή στον υπερ-τελικό του Νομού, για την ανάδειξη του φετινού Κυπελλούχου της ΕΠΣ Λέσβου.

Ο αγώνας, που πέρασε από πολλά... κύματα μέχρι να ορισθεί τελικώς για σήμερα το μεσημέρι, ξεκινά στις 14:30 και βρίσκει τις δύο ομάδες σε μια πολύ κρίμιση καμπή των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο μεν Αιολικός έχει σίγουρα το μυαλό του στο πρωτάθλημα, όπως παραδέχθηκε εξάλλου και ο προπονητής του Δημήτρης Σπανός, ο δε Διαγόρας θα ήθελε ο τελικός να διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα, αφού αντιμετωπίζει απουσίες βασικών στελεχών του, ενώ φουντώνει η μάχη στην Α' Κατηγορία.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων έχει ιδιαίτερη σημασία για κάποιους ποδοσφαιριστές, που άλλαξαν στρατόπεδο το καλοκαίρι. Νταλαμπέκης, Κροτσίδας, Σοφιάνης "έφτιαξαν" το όνομά τους στον Αιολικό όμως σήμερα θα τεθούν αντίπαλοί του. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους Στρατή Δελόλμα και Σπύρου, όπως επίσης και για τον Γιώργο Σκαρακάκη που στο ξεκίνημα της καριέρας αγωνίστηκε στον Αιολικό.

Την αντίθετη κατεύθυνση πήραν το καλοκαίρι οι Κάρδαρης, Μπαντοτάκης και Παναγιώτης Δελόλμας, που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής, ενώ ξεχωριστή περίπτωση είναι ο τερματοφύλακας Μιχάλης Σαρόγλου, που στην αρχή της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας έκανε προπονήσεις με τον Αιολικό, όμως εν τέλει κατέληξε στην ομάδα του Διαγόρα.

Διατητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κουλουδής, με βοηθούς τους Βερρή και Μποντάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey