Ο Κεραυνός Κυπελλούχος Λήμνου!

02/03/2012 - 13:36 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2012 - 15:45

Μετά τον Αιολικό που επικράτησε με 4-2 του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στον τελικό του Κυπέλλου για τη Λέσβο, ο Κεραυνός Αγίου Δημητρίου καπάρωσε το δεύτερο εισιτήριο για τον υπερτελικό του Νομού, λυγίζοντας με 2-1 τον Κάσπακα στον τελικό της Λήμνου.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ατσικής με τον Κάσπακα να αποκτά προβάδισμα στο 32΄ με το Μουστάκα αλλά να μην αντέχει στην επανάληψη.

Εκεί όπου ο Κεραυνός πραγματοποίησε την ολική ανατροπή με το Μαρσέλλη να ισοφαρίζει αρχικά με πέναλτι και τον Μαρουκάκη στο 72΄ και όταν το παιχνίδι είχε «ανοίξει» για τα καλά.

Τις απονομές στους Κυπελλούχους και στους φιναλίστ έκανε ο Δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής και πλέον άπαντες σε Λέσβο και Λήμνο αναμένουν τον ορισμό του μεγάλου υπερτελικού του Νομού!

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κεραυνός: Δεσπότης, Καράμανλης, Δράκος, Μαρκάκης, Μιχάκης, Διαμαντάρης, Κατσώνης (46΄Μαρσέλλης), Παλατιανός, Λουλάκης (46΄Μαρουκάκης), Ντρούγκας (46΄Χριστοφιδέλλης), Τζαρίμης
Κάσπακας: Σοφιανόπουλος, Παρδάλης (76΄Γ. Καράμανλης), Λιβαθηνόπουλος, Καραγιαννόπουλος, Νταλαμπίρας Μουστάκας (59΄ Γκαλιός), Καζής, Δ. Σεϊτανίδης, Λάλα (83΄ Ι. Σεϊτανίδης), Λαγός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey