Κλήρωση με δύο ντέρμπι!

27/08/2012 - 22:42 Τελευταία τροποποίηση στις 31/08/2012 - 09:47

Αν η κλήρωση των πρωταθλημάτων, από τη στιγμή που όλοι θα παίξουν έτσι κι αλλιώς με όλους, κεντρίζει το ενδιαφέρον κυρίως μόνο για τα ζευγάρια της πρεμιέρας και για την ημερολογιακή τοποθέτηση των ντέρμπι, η κλήρωση του Κυπέλλου πάντα είναι πιο… πικάντικη και φυσικά απασχολεί πιο σοβαρά όλους τους συμμετέχοντες.

Και τους θεωρητικά «μικρούς», που θέλουν ευνοϊκή κλήρωση για να προχωρήσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο θεσμό, αλλά και τους «μεγάλους» που φοβόνται τυχόν… εμφράγματα στην αρχή της περιόδου, που ο παράγων «ετοιμότητα», αλλοιώνει σε πολλές περιπτώσεις τη δυναμικότητα των ομάδων.

Με τους αγώνες στην πρώτη φάση να είναι ωστόσο διπλοί, τα περιθώρια εκπλήξεων ελαχιστοποιούνται, ενώ και η κληρωτίδα δεν έβγαλε κάποιο εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρι, χωρίς όμως να μπορεί κάποιος να κάνει ασφαλείς προβλέψεις αναφορικά με το ποιοι θα προκριθούν.

Διπλοί θα είναι και οι αγώνες της ημιτελικής φάσης, ενώ σε μονά ματς θα κριθεί η πρόκριση στη Β' Φάση.

Το ζευγάρι της Θύελλας Πηγής με τον Αετό Λουτρών, το οποίο ως σημειωθεί θα κοντραριστεί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κεντρίζει τα βλέμματα όλων σε αυτήν την πρώτη φάση, όπως επίσης και αυτό ανάμεσα σε Αιγέα Πλωμαρίου και Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας.

Υπενθυμίζουμε πως ο εκπρόσωπός μας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, Αιολικός, αλλά και η τυχερή της κληρωτίδας Προοδευτική που προκρίνεται άνευ αγώνος, θα μπουν στο θεσμό από τη δεύτερη φάση του.

Α' Φάση (1-2/9 και 8-9/9)

1. Παπανικολής Ερεσού-Όλυμπος Αγιάσου
2. Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αρίων Μήθυμνας
3. Οδυσσέας Ελύτης-Αναγέννηση Γέρας
4. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Πολιχνίτος
5. Θύελλα Πηγής-Αετός Λουτρών
6. Αιγέας Πλωμαρίου-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας
7. Κεραυνός Αφάλωνα-Αστέρας Ιππείου
8. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αρίων Παλαιοκήπου
9. Μεσότοπος-Άναξος
10. Βύρων Μόριας-Λιονταράκια
11. Αιολικός (άνευ αγώνος)
12. Προοδευτική Σκ. Καλλονής (άνευ αγώνος)

Β' Φάση (15-16/9)

Νικ.5-Αιολικός
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Νικ.9
Νικ.10-Νικ.1
Νικ.7-Νικ.2
Νικ.4-Νικ.8
Νικ.3-Νικ.6

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey