Δυσκολεύτηκαν τα φαβορί

02/09/2012 - 19:36 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2012 - 11:40

Συνέχεια σήμερα στην Α' Φάση του Κυπέλλου Λέσβου με τα υπόλοιπα ματς, στα οποία τα φαβορί δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι να τα καταφέρουν να φύγουν νικητές από το γήπεδο.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο Διαγόρας, που επικράτησε στην Αγία Παρασκευή του Αρίωνα Παλαιοκήπου με σκορ 4-0 και "καθάρισε" την υπόθεση - πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με γκολ των Μουτζούρη (2), Δημάκη και Σάββα Παπαδημητρίου.

Με ανατροπή πέρασε νικηφόρα μέσα από την Ερεσό ο Όλυμπος Αγιάσου, που είδε τον Παπανικολή να προηγείται 1-0 με τον Κουδουνά. Στη συνέχεια, οι Αγιασώτες έκαναν την ολική ανατροπή με ένα γκολ του Σεραφίγκου και δύο του Λαλά.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο Ενωσιακό της Θερμής, με τον Οδυσσέα Ελύτη να κοντράρει στα ίσα την Αναγέννηση Γέρας, που κατάφερε να κερδίσει με 0-1 χάρη σε γκολ του Καραβατάκη στο 82ο λεπτό. Είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη στην έναρξη του β' ημιχρόνου και σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Η "έκπληξη" σημειώθηκε στη Μόρια, όπου ο τοπικός Βύρωνας υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα από τα Λιονταράκια με σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, έμειναν όμως με 10 παίκτες με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και ο Βύρωνας μείωσε προς το τέλος του ματς.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν στην Ανεμώτια, ο τοπικός Ατρόμητος και ο Αρίωνας Μήθυμνας, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Οι ρεβανς των αγώνων της Α' Φάσης θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (8-9/9).

Α' Φάση

Σάββατο

Αιγέας Πλωμαρίου-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 2-2
Μεσότοπος-Άναξος 2-4
Κεραυνός Αφάλωνα-Αστέρας Ιππείου 8-1
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Πολιχνίτος 0-3
Θύελλα Πηγής-Αετός Λουτρών 5-0

Κυριακή

Παπανικολής Ερεσού-Όλυμπος Αγιάσου 1-3
Οδυσσέας Ελύτης-Αναγέννηση Γέρας 0-1
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αρίων Παλαιοκήπου 4-0
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αρίων Μήθυμνας 1-1
Βύρων Μόριας-Λιονταράκια 1-2

* Αιολικός και Προοδευτική Σκ. Καλλονής προκρίνονται άνευ αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey