Ρεβάνς Α' Φάσης στο μενού

07/09/2012 - 10:53 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2012 - 11:10

Οι επαναληπτικοί αγώνες της Α' Φάσης του Κυπέλλου Λέσβου έχουν προγραμματισθεί να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, αν και σε μερικές περιπτώσεις οι ρεβάνς αποτελούν τυπική διαδικασία.

Το Σάββατο, στο Ίππειος ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Κεραυνό Αφάλωνα (8-1) σε ένα ματς όπου η πρόκριση έχει κριθεί. Ο Πολιχνίτος θα φιλοξενήσει τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (0-3), έχοντας το υπέρ του σκορ από το προηγούμενο Σάββατο, ενώ στην Πέτρα η Άναξος δεν αναμένεται να δυσκολευτεί απέναντι στο Μεσότοπο, μετρώντας ήδη μια νίκη στο πρώτο παιχνίδι (2-4).

Αμφίρροπη θα είναι η αναμέτρηση στο Μόλυβο, εκεί όπου ο τοπικός Αρίωνας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Ανεμώτιας μετά τον ισόπαλο αγώνα την περασμένη εβδομάδα (1-1). Στο Γήπεδο του Παπάδου τέλος, η Αναγέννηση Γέρας θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Οδυσσέα Ελύτη, προσπαθώντας να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα (0-1).

Την Κυριακή θα κοντραριστούν στην Αγιάσο, Όλυμπος και Παπανικολής Ερεσού (1-3), ενώ τυπικής σημασίας θα είναι η ρεβάνς μεταξύ Αετού Λουτρών και Θύελλας Πηγής (5-0). Εξαιρετικά ενδιαφέρον αναμένεται το ματς ανάμεσα σε Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας και Αιγέα Πλωμαρίου (2-2), ενώ ως προπόνηση μπορεί να εκλάβει ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής την αναμέτρηση στο Γήπεδο του Παπάδπου κόντρα στον Αρίωνα Παλαιοκήπου (4-0).

Σάββατο (8/9, 16:45)

Αρίων Μήθυμνας-Ατρόμητος Ανεμώτιας (1-1)
Αναγέννηση Γέρας-Οδυσσέας Ελύτης (0-1)
Πολιχνίτος-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (0-3)
Αστέρας Ιππείου-Κεραυνός Αφάλωνα (8-1)
Άναξος-Μεσότοπος (2-4)

Κυριακή (9/9, 16:45)

Όλυμπος Αγιάσου-Παπανικολής Ερεσού (1-3)
Αετός Λουτρών-Θύελλα Πηγής (5-0)
Αρίων Παλαιοκήπου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (4-0)
Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Αιγέας Πλωμαρίου (2-2)
Λιονταράκια-Βύρων Μόριας (1-2)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey