Στην Επιτροπή Γ' Εθνικής ο Ψαρρόπουλος

01/09/2014 - 18:39

Psaropoulos_Synenteyksi_Typou_ekloges_2013O Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, μετείχε πέρυσι στην Επιτροπή Μικτών Ενώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας, έχοντας στην αρμοδιότητα του τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που αποτελούν τα τελευταία χρόνια προεπιλογή για τις «μικρές» εθνικές ομάδες.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο όμως, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής θεώρησε πως το καλύτερο για την Ομοσπονδία θαταν να τον αξιοποιήσει σε μια πιο "νευραλγικη" θέση. Έτσι, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος αναλαμβάνει αναπληρωτής Πρόεδρος στην Επιτροπή πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, μετά την ανασυγκρότηση που επιχειρεί η ίδια η Ομοσπονδία στις επιτροπές της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εξέλιξη αυτή αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά και για τον Αιολικό, όχι γιατί πιθανώς να ευνοηθεί κάπου όπως πολλοί μπορεί να ισχυριστούν, αλλά κυρίως να μην αδικηθεί. Και η διαδρομή του Σταύρου Ψαρρόπουλου μέσα στην ΕΠΟ, εδώ και χρόνια, έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των νησιωτικών σωματείων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey