Ταξίδι - ρεβάνς για τους βετεράνους στη Γερμανία

10/09/2014 - 18:31 Τελευταία τροποποίηση στις 10/09/2014 - 18:48

veteranoi_lesvou_logoTSV_BALTMANNΣτη Στουτγάρδη της Γερμανίας θα βρεθεί η 20μελής αποστολή του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, το ταξίδι της οποίας ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από πρόσκληση της τοπικής ομάδας, TSV Baltmannsweiler.

Το ταξίδι προγραμματίσθηκε μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά στη Λέσβο και αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τη φιλοξενία που έτυχαν στο νησί μας.

Θυμίζεται ότι οι βετεράνοι της TSV Baltmannsweiler ήταν οι πρωταθλητές του τουρνουά και τώρα καλούνται οι βετεράνοι της Λέσβου να πάρουν τη ρεβάνς.

Ο Σύλλογος του νησιού μας θα παραμείνει πέντε μέρες στη Γερμανία. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Πρόεδρος, Δημήτρης Φωταρέλλης, ενώ ταξιδεύουν μαζί όλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για την καλύτερη δυνατή παρουσία στη Στουτγάρδη.

Το "SL" και η «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» εύχονται στο Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου καλή επιτυχία στους αγώνες του και να επιστρέψουν στο νησί με μια κούπα!

veteranoi_lesvou_TSV_Baltmannsweiler

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey