Νίκησε η ανθρωπιά! [pics]

23/12/2014 - 15:11 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2014 - 15:25

Οι βετεράνοι του Παλλεσβιακού διοργάνωσαν με τη συμμετοχή ομάδων παλαιμάχων από όλο το νησί, τουρνουά με αγώνες 35 λεπτών, μαζεύοντας τρόφιμα και ρουχισμό για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μυτιλήνης...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού, στο πνεύμα των γιορτινών ημερών, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ένα τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, βρίσκοντας μεγάλη ανταπόκριση από ομάδες βετεράνων όλου του νησιού και των σωμάτων ασφαλείας.

Το πρωί της Κυριακής, στο Γήπεδο «Παναγιώτης Σαλταμάρας», παραπλεύρως του πρώην Υπουργείου Αιγαίου, συνολικά οκτώ ομάδες έλαβαν μέρος. Συγκεκριμένα, οι βετεράνοι της Λέσβου, της Γέρας, της Καλλονής και του Παλλεσβιακού, μαζί με τις ομάδες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και του Στρατού αγωνίστηκαν σε αγώνες διάρκειας 35 λεπτών, αλλά το κυριότερο συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρουχισμό, τα οποία παρέδωσαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μυτιλήνης.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους των παλαιμάχων του Παλλεσβιακού ο Δημήτρης Καρακλάς, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέδραμαν για την πραγματοποίηση της αθλητικής αυτής εκδήλωσης. Ακολούθως, η κ. Αναστασία Αντωνέλλη εκ μέρους της δημοτικής αρχής και του φορέα, για τον οποίο διοργανώθηκαν οι αγώνες, ευχαρίστησε τους βετεράνους για την κοινωνική του προσφορά. Στη συνέχεια, οι διοργανωτές τίμησαν δύο ανθρώπους που έφυγαν σχετικά πρόσφατα από κοντά μας, βραβεύοντας τις οικογένειες των Παναγιώτη Σαλταμάρα και Νότη Γιακαλή, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στο λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, από τους αγώνες που διεξήχθησαν μεταξύ των βετεράνων και των σωμάτων ασφαλείας, προέκυψαν δύο μικτές ομάδες για τη διεξαγωγή του τελικού, διάρκειας 40 λεπτών. Κάθε ομάδα δήλωσε στην επιτροπή αγώνων από τρεις παίκτες, ώστε να έχουν όλοι εκπροσώπηση, οι οποίοι τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Π. Βάλεση, ο οποίος κοουτσάρισε τη μικτή Πυροσβεστικής, Λιμενικού, βετεράνων Λέσβου και Στρατού, αλλά και του Ε. Ελευθεριάδη, που ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της αντίστοιχης μικτής από την Αστυνομία, τον Παλλεσβιακό, τη Γέρα και την Καλλονή. Νικητές αναδείχθηκαν τυπικά οι δεύτεροι με σκορ 1-2, όμως το σημαντικό ήταν πως μέσω αυτής της αθλητικής συνάντησης κέρδισε η ανθρωπιά!

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού, μετά το τέλος της εκδήλωσης, ευχαρίστησε θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τους γιατρούς των αγώνων κ.κ. Μάυρο και Μαρμαρά, τους διαιτητές κ.κ. Πατλάκα, Βόμβα και Πελέκο, τον Στρατηγό Δημήτριο Μπίκο, το αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κώστα Αστυρακάκη, το ζαχαροπλαστείο «Πανταζή», το καφέ «Delicious», τα σούπερ-μάρκετς που συνέβαλλαν στη συγκομιδή τροφίμων Βερόπουλου, Μυτιλήνης και «OLA», όλους τους χορηγούς και το νομικό πρόσωπο Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey