Στη Χαλκίδα οι Μικτές

03/01/2015 - 13:06

Ξεκινά σήμερα η Β' Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, σε παίδες και νέους, με τις πέντε Ενώσεις του Αιγαίου να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και τη μεγαλύτερη δυνατή εκπορσώπηση στην περιφερειακή ομάδα.

Οι αγώνες διεξάγονται στη Χαλκίδα από τις 3/1 έως τις 8/1, με τις ποδοσφαιρικές μάχες στα Γήπεδα Αυλίδας και Ενωσιακού Εύβοιας να αναμένονται με ενδιαφέρον. Η μικτή παίδων της ΕΠΣ Λέσβου θα παλέψει με τα Δωδεκάνησα για την πρωτιά, ισοβαθμώντας από την Α' Φάση με 9 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι νέοι θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν την κατάσταση, κάνοντας την υπέρβαση για την κατάκτηση της μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Ο ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Μαστέλλος έχει καλέσει στις αποστολές των δύο ομάδων όλα τα "δυνατά χαρτιά" από τη Λέσβο και τη Λήμνο, με στόχο μια ανταγωνιστική παρουσία έναντι των υπολοίπων Ενώσεων.

Οι ομάδες της Λέσβου ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους σήμερα με τη Σάμο, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους. Στη δράση επιστρέφουν ξανά τη Δευτέρα κόντρα στα Δωδεκάνησα και ακολούθως θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Χίο, ενώ την τελευταία ημέρα αναμετράνται με τις Κυκλάδες.

Στη Χαλκίδα βρίσκεται και ο περιφερειακός προπονητής Αιγαίου Βαγγέλης Σπανός, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες όλων των ομάδων, διαμορφώνοντας σαφή εικόνα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Tο αγωνιστικό πρόγραμμα

1η Αγωνιστική (3/1)
Δωδεκάνησα-Κυκλάδες
Λέσβος-Σάμος

2η Αγωνιστική (4/1)
Σάμος-Χίος

3η Αγωνιστική (5/1)
Λέσβος-Δωδεκάνησα
Κυκλάδες-Χίος

4η Αγωνιστική (6/1)
Κυκλάδες-Σάμος
Χίος-Λέσβος

5η Αγωνιστική (7/1)
Σάμος-Δωδεκάνησα

6η Αγωνιστική (8/1)
Δωδεκάνησα-Χίος
Λέσβος-Κυκλάδες

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey