Αργούν ακόμα οι επιχορηγήσεις

21/01/2015 - 11:53 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2015 - 12:29

Η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ανάρτησε πριν λίγες ημέρες στη "Διαύγεια" τα ποσά των επιχροηγήσεων που δικαιούνται οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας, ωστόσο η ΕΠΟ αναρωτιέται αν και πότε θα εκταμιευθούν.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει δημοσιευθεί στο πρόγραμμα "Διαύγεια", η ΕΠΣ Λέσβου κάνει να λαμβάνει το ποσό των 27.600€ για το οικονομικό έτος 2014 και κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σε όλες τις Ενώσεις που περιμένουν, έστω και αυτά τα λιγοστά χρήματα, για να τα δώσουν στα σωματεία τους.

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πάντως εκφράζεται η απορία προς τον Υφυπουργό, σε επιστολή που απέστειλε ο αναπληρωτής Πρόεδρος Γ. Βούρβαχης, γιατί από τη στιγμή που οι επιχορηγήσεις έχουν λάβει τόση δημοσιότητα, τα χρήματα τους δεν έχουν ήδη αποδοθεί στις Ενώσεις;

Από τη μεριά της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού απάντησε πως λόγω του ότι το οικονομικό έτος 2014 παρήλθε, φρόντισε να δεσμεύσει εκ νέου συνολικά το ποσό του 1.434.100€ για την ενίσχυση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τα οποία για να εκταμιευτούν ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες της εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το 2015. Οι δεσμεύσεις έχουν ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την έκδοση των σχετικών αποφάσεων και να δοθούν οι επιχορηγήσεις.

Δείτε την απόφαση που αφορά στην ΕΠΣ Λέσβου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey