Τράβηξε τα βλέμματα της Ντεν Χάαγκ ο Πιπεράς

21/01/2015 - 19:35

Ο 17χρονος Γιάννης Πιπεράς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ολλανδία, όπως σας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το "SL" και κατά γενική ομολογία τα πήγε εξαιρετικά.

Ο νεαρός Μυτιληνιός συμμετείχε σε δοκιμές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από όλη την Ευρώπη, όπου αξιολογήθηκαν απο σκάουτερς ολλανδικών ομάδων. Μία εξ' αυτών μάλιστα έχει πολύ ψηλά στο μπλοκάκι της το όνομα του Πιπερά και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την πλατφόρμα Soccer Promo, που οργάνωσε το ταξίδι στην Ολλανδία έπειτα από συνεννόηση με τον Μυτιληνιό ατζέντη FIFA Αχιλλέα Χατζηνικολάου, σύντομα αναμένεται να καταφτάσει επίσημη πρόσκληση της Ντεν Χάαγκ για νέο κύκλο προπονήσεων στο αντίστοιχο τμήμα υποδομής της.

Ο Πιπεράς ταξίδεψε στη "χώρα της τουλίπας" μαζί με τον 16χρονο Παύλο Πέτσα και τον Σπύρο Μαραθωνίτη, εκπρόσωπο της Soccer Promo και άριστο γνώστη της ολλλανδικής αγοράς. Εκεί, είχαν τη χαρά να δουν από κοντά το πώς δουλεύουν οι Ολλανδοί και ποια ακριβώς είναι η φιλοσοφία τους. Η εμπειρία που αποκόμισαν ήταν πολύ σημαντική, ενώ και οι γονείς τους (ο Γιάννης συνοδευόταν και από τον πατέρα του) έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις, το πρόγραμμα προπόνησης, καθώς και το επίπεδο των ακαδημιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey