Με άρωμα Λέσβου η κοπή πίτας της ΑΕΚ [pics]

03/02/2015 - 14:36

Σε μια όμορφη εκδήλωση, που πραγμτοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ έκοψαν την πίτα τους για το νέο έτος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και δύο Λέσβιοι, ο Γιώργος Αμπελικιώτης εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Βετεράνων του Παλλεσβιακού και ο Βαγγέλης Χατζηαναγνώστου, που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ένωσης, υπερασπιζόμενος την εστία της.

Στην αίθουσα που έλαβε χώρα η εκδήλωση παραβρέθηκαν όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές μορφές του ένδοξου παρελθόντος, που αγωνίστηκαν με το δικέφαλο αετό στο στήθος και είχαν την τιμητική τους, ποζάροντας συνεχώς στο φωτογραφικό φακό, αλλά και ποδοσφαιριστές από τη σημερινή ομάδα της ΑΕΚ, όπως ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ωστόσο, προσκεκλημένοι ήταν και δύο αστέρες της μπασκετικής ΑΕΚ, που "βομβαρδίζουν" φέτος τα αντίπαλα καλάθια, ο Βρετανός Ποπς Μενσά Μπονσού και ο Καναδός ΚΑρλ Ίνγκλις, με τους οποίους ο Γιώργος Αμπελικιώτης δεν έχασε την ευκαιρία μα φωτογραφηθεί, αποδεικνύοντας πως είναι σταθερά κοντά σε όλα τα τμήματα της αγαπημένης του ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey