Με την Εθνική και στο Ισραήλ ο Βούρος!

06/12/2010 - 16:04 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2010 - 16:42

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις επιπλέον ευκαιρίες θα έχει ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βούρος να εμπλουτίσει το παλμαρέ συμμετοχών του με τη φανέλα της Εθνικής παίδων, αφού κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Παχατουρίδη, στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το διεθνές φιλικό τουρνουά, που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στο Ισραήλ!

Ο προπονητής της Εθνικής παίδων ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που έχουν γεννηθεί το 1995 και θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Ελλάδας για το τετραεθνές τουρνουά, με αντιπάλους τη Σερβία, την Ουγγαρία και το Ισραήλ, από την Παρασεκυή 9 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 12 του μήνα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αιολικού μετρά φέτος ήδη δύο συμμετοχές από τα φιλικά του περασμένου μήνα στο Κιλκίς, με αντίπαλο τη Σερβία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται τον "Πράξι", που χθες πήρε μάλιστα και το "βάπτισμα του πυρός" ως βασικός σε ματς του Αιολικού, έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Το φιλικό αυτό τουρνουά θα αποτελέσει ένα από τα πολλά "crash tests" για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που διεκδικούν μια θέση στην Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το φθινόπωρο του 2011. Πρόκειται για τη νέα φουρνιά Ελλήνων παικτών, που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της εκπροσώπησης της χώρας μας στην κορυφαία διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έχει κληρωθεί στο 13ο γκρουπ των προκριματικών, μαζί με την Ελβετία, την Ισλανδία και το Ισραήλ, σε αγώνες που θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Ισραήλ από τις 12 έως και τις 17 Οκτώβρη του 2011, τα ίδια γήπεδα που θα φιλοξενήσουν από την Παρασκευή τους αγώνες του τετραεθνούς φιλικού αυτού τουρνουά.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

9/12, Σερβία-Ελλάδα, Γήπεδο Rabin [14:00]

10/12, Ελλάδα-Ουγγαρία, Γήπεδο Rabin [11:00]

12/12, Ισραήλ-Ελλάδα, Γήπεδο Eilat [11:30]

Οι παίκτες που απαρτίζουν την ελληνική αποστολή είναι οι: Αλέξανδρος Βόσδου, Λάμπρος Θαναηλάκης (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Δωριάδης, Κώστας Βλάχος, Μάνθος Ναυπλιώτης (ΑΕΚ), Κώστας Μπαντούνας, Γιάννης Σωτηράκος, Νίκος Βέργος (Ολυμπιακός), Διονύσης Μπουρδούβαλης, Δημήτρης Μαρκάκης (Ατρόμητος Αθηνών), Γιώργος Στρέζος, Γιάννης Καραμπάς, Δημήτρης Πόποβιτς, Τάσος Ταουσιάνης, Βασίλης Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ), Γιάννης Τσιντσάρης (Πήγασος Σερρών), Γιάννης Πασχάλης (Νάουσα), Δημήτρης Κοβάτσης (Αλμωπός Αριδαίας), Φώτης Γκουντρουμπής (Λάρισα), Πραξιτέλης Βούρος (Αιολικός)

Η αποστολή της Εθνικής παίδων αναχωρεί για το Ισραήλ τα ξημερώματα της Τετάρτης (01:15) και είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Ελλάδα το πρωί της ερχόμενης  Τρίτης (07:45). Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Βούρος θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής του Αιολικού κόντρα στον Ηλυσιακό, ωστόσο τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και ο προπονητής με τους συμπαίκτες του, εύχονται κάθε επιτυχία στο "Πράξι" με την Εθνική μας ομάδα, τόσο για τον ίδιο όσο και για το λεσβιακό ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey