Ολοκληρώθηκε το γήπεδο 5x5 στον Πολιχνίτο!

03/03/2016 - 14:13

Γήπεδο 5x5 κατασκεύσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πολιχνίτου. Η χρηματοδότηση του έγινε εξ' ολοκλήρου από πόρους της Περιφέρειας, έπειτα από σχετικό αίτημα του Δήμου Λέσβου και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων της περιοχής.

Αναμφίβολα, η "αθλητική αυτή υποδομή θα είναι χρήσιμη για τη νέα γενιά", όπως δήλωσε εξάλλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Περιβάλλοντος και Βιομηχανίας, Θεόδωρος Βαλσαμίδης, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, καλό είναι να υπενθυμίσουμε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ότι ο Πολιχνίτος διαθέτει και ένα Στάδιο, μεγαλύτερο ενδεχομένως και από τον "Ταρλά", που χρήζει επίσης προσοχής. Κι αυτό γιατί υπάρχουν δεκάδες παιδιά από την περιοχή που γυμνάζονται σε καθημερινή βάση είτε στον κλασικό αθλητισμό, είτε στο ποδόσφαιρο. Και σίγουρα, ένα κονδύλι από την Περιφέρεια θα μπορούσε να εκταμιευτεί και για τη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση, που είναι μάλιστα και η μοναδική με στίβο, έστω και δίχως ελαστικό ταρτάν, στο νότιο τμήμα της Λέσβου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey