Στον "αέρα" το νέο site της ΕΠΣ Λέσβου

12/03/2016 - 18:49

Ανανεωμένο, επανασχεδιασμένο και γεμάτο από πληροφορίες είναι το νέο site της ΕΠΣ Λέσβου, που έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο πριν λίγες ώρες.

"Φορώντας" πλέον τα νέα λογότυπα της ΕΠΣΛ και παρουσιάζοντας τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ένωσης με ακόμη πιο οργανωμένο και προσεγμένο τρόπο, το www.epsl.gr είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει ένα χρηστικό εργαλείο τόσο για τους φίλους του ποδοσφαίρου στο νησί μας, όσο και για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Εκτός από αποτελέσματα, βαθμολογίες και προγράμματα αγώνων σε κάθε διοργάνωση της ΕΠΣΛ, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για το ποινολόγιο, τους πιστοποιημένους προπονητές, γιατρούς και φυσικοθεραπευτές, να διαβάσει για την ιστορία της Ένωσης και φυσικά να περιηγηθεί στην ειδική ενότητα της διαιτησίας, λαμβάνοντας γνώση για τους ορισμούς, τους κανονισμούς και την εκπαίδευση που ακολουθείται. Σε περίοπτη θέση και οι ανακοινώσεις της ΕΠΣΛ, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν ακόμη και να διαφημιστούν σε προεπιλεγμένους χώρους.

Αναμφίβολα, μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για την ΕΠΣΛ, που είχε εδώ και χρόνια κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αλλά πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μια πολύ σύγχρονη ιστοσελίδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey