Ο Αιγέας Πλωμαρίου στο δίκτυο του Ατρομήτου!

16/03/2016 - 13:17

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ένταξη του Αιγέα Πλωμαρίου στο Δίκτυο Σχολών της, που εξαπλώνεται στοχευμένα σε στρατηγικές περιοχές της Ελλάδας, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η συμφωνία μεταξύ της ομάδας του Περιστερίου και των Πλωμαριτών οριστικοποιήθηκε μετά από την επίσκεψη στη Λέσβο του Υπεύθυνου του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου, ο οποίος συνάντησε θερμή φιλοξενία από τη διοίκηση του Αιγέα. Κομβικό ρόλο σε αυτή, διαδραμάτισα ο Τάκης Μαρσώνης, πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Λιοσίων ο οποίος κατοικεί πλέον μόνιμα στο Πλωμάρι, ο πρώην πρόεδρος του Αιγέα Στέφανος Σανιδάς, οι Νεκτάριος Ζηρόπουλος, Αλέξανδρος Χατζηαθανασίου και κυρίως ο προπονητής της ομάδας του Πλωμαρίου Στέλιος Μουντανάρης.

Η ακαδημία του Αιγέα στο Πλωμάρι λειτουργεί με περισσότερα από 100 παιδιά και η επίσημη παρουσίαση της ένταξης του Αιγέα στο δίκτυο σχολών του Ατρομήτου θα γίνει το Σάββατο 9 Απριλίου, μια ημέρα πριν από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛΚ για τη Super League σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μυτιλήνης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν, θα ταξιδέψει στη Λέσβο και η ομάδα Κ14 του Ατρόμητου για ένα φιλικό αγώνα στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αιγέα Κώστας Πρωτούλης επεσήμανε: «Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει δείξει την εξαιρετική του δουλειά στο χώρο των ακαδημιών, με σύγχρονη αντίληψη και διδασκαλία του ποδοσφαίρου σε νέες βάσεις, βοηθώντας πρωτίστως τους ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν, αλλά και τους γονείς να καταλάβουν πόσο σημαντικός είναι και ο δικός τους ρόλος».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αιγέα Στέλιος Μουντανάρης τόνισε: «Η συνεργασία μας με ένα κλαμπ που έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για όλους εμάς. Μας ενδιαφέρει η τεχνογνωσία του, γιατί είναι κάτι που λείπει από το νησί. Προσωπικά, επειδή γνωρίζω την ποιότητα της δουλειάς του Τόλη Αποστόλου, ήμουν από αυτούς που ήθελαν πάρα πολύ αυτή τη συνεργασία. Στόχος μας είναι να γίνονται συνεχή βήματα βελτίωσης αθλητών και θα ήταν ευχής έργον κάποια στιγμή να βλέπαμε έναν ποδοσφαιριστή μας στην επαγγελματική ομάδα του Ατρόμητου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey