Η Μπάρτσα στηρίζει... Λέσβο!

17/03/2016 - 12:40

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και στα πλαίσια της διεθνούς εκστρατείας της δημοτικής αρχής ως προς την ενδυνάμωση της εικόνας του νησιού και τη στήριξη του τουρισμού, επισκέφθηκε τη Δήμαρχο Βαρκελώνης Άντα Κολάου, προκειμένου να υπογράψουν σύμφωνο συνεργασίας και φιλίας, μεταξύ των δύο Δήμων.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον Πρόεδρο του ιδρύματος Barcelona F.C Foundation, όπου τέθηκαν οι βάσεις για στενή συνεργασία στα πλαίσια της επικοινωνιακής καμπάνιας της σπουδαίας ομάδας της Βαρκελώνης, κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Παράλληλα, εξετάσθηκε η ανάπτυξη κοινών δράσεων ανάμεσα στην ομάδα και το Δήμο Λέσβου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης, αλλά κυρίως την στήριξη της τοπικής κοινωνίας, που έχει ανταποκριθεί με υποδειγματικό τρόπο σε αυτή την κρίση.

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, δήλωσε σχετικά “Φεύγουμε από την πόλη της Βαρκελώνης έχοντας δύο ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό μας, το καλύτερο ποδοσφαιρικό κλαμπ του κόσμου αλλά και την πόλη της Βαρκελώνης. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τη Δήμαρχο κ. Κολάου, όσο και τους εκπροσώπους της ομάδας για τη θερμή φιλοξενία. Συνεχίζουμε την σημαντική αυτή διεθνή εκστρατεία με σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση της εξωστρέφειας και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός βρέθηκε χθες βράδυ και στις εξέδρες των επισήμων του Camp Nou, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άρσεναλ (3-1), στο πλαίσιο της Φάσης των "16" του Champions League. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey