Μοίρασε συγχαρητήρια η ΕΠΣ Λέσβου

30/03/2016 - 11:56

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Λέσβου αναφορικά με την επιτυχία της Μικτής Αιγαίου και την πρόκρισή της στην τελική 8άδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στην κατηγορία των νέων.

Αναλυτικά: "Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λέσβου συγχαίρει τους πρωταγωνιστές της μεγάλης πρόκρισης της Μικτής Αιγαίου στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων. Μία διάκριση που επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από ορισμένα σωματεία, την αξία των υποδομών αλλά και τις σωστές επιλογές από τους υπεύθυνους της κατάρτισης της ομάδας της Μικτής Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές Δοματά Γεώργιο, Ζηρόπουλο Γεώργιο, Μαρίνο Γεώργιο, Παπουτσιδέλλη Παναγιώτη, Χιωτέλλη Παύλο και Ψωμάρα Γεώργιο και  τα σωματεία στα οποία ανήκουν οι ποδοσφαιριστές Αιγέας Πλωμαρίου, Λιονταράκια Παναγιούδας και Οδυσσέα Ελύτης Μυτιλήνης.

Επίσης, συγχαίρει τους προπονητές της Μικτής Αιγαίου κ. Μαστέλλο Παναγιώτη και Θεοδώρου Θεόδωρο καθώς και την Επιτροπή  Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου, τον πρόεδρο της κ. Ντουνιά Δημήτρη και τα μέλη της κ. Πίνη Ιωάννη και Κάκκαρο Ραφαήλ που όλο τον χρόνο ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην οργάνωση, εποπτεία και επίλυση του κάθε προβλήματος που προέκυψε στην λειτουργία των μικτών oμάδων."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey