Πρωταθλητής παίδων ο Αιολικός

07/04/2016 - 12:03 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2016 - 14:20

Ολοκληρώθηκε το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου με τον Αιολικό να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής, επικρατώντας στον τελικό του Πολιχνίτου με 0-1 σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου. Στο μικρό τελικό επιβλήθηκε η Αναγέννηση Αγιάσου του Αχιλλέα Πέτρας με 1-0. 

Πριν την έναρξη του τελικού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του επί σειρά ετών Προέδρου του Ολύμπου Αγιάσου Δημήτρη Κουντουρέλλη, ενώ στη λήξη του ματς η διοργανώτρια αρχή απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Ιωάννη Χαλδέζου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αιγέα Πλωμαρίου, το όνομα του οποίου φέρει η σιοργάνωση του παιδικού πρωταθλήματος. 

Στον τελικό, ο Αιολικός επικράτησε με 0-1 του Πολιχνίτου χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Αλέξανδρος Βαλαβάνης στο 55ο λεπτό. Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε και δύο δοκάρια, σε προσπάθειες των Στέλιου Κωντηβέη (15') και Κωνσταντίνου Κουρουλή (50'). Οι πρωταθλητές παίδων ΕΠΣ Λέσβου 2015-16, που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες των Παναγιώτη Μαστέλλου και Δούκα Καρέτου, ήταν οι: Καρμενέλλης, Βαλαβάνης, Κότση, Διμπαμπής, Πολύχρος, Σουφλιάς, Παππάς, Κωντηβέης, Κουρουλής, Μανδάνης, Παπαρίσβας στη βασική 11άδα, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μαργαρίτης, Τσουμπανέλλης, Χονδρομπίλας, Ιορδάνου, Μουτζούρης και Βασίβγαλης. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ομάδα από την πανίσχυρη ακαδημία του Οδυσσέα Ελύτη στις αναπτυξιακές ηλικίες, που προέκυψε μετά τη συνεργασία με τον Αιολικό το περασμένο καλοκαίρι.

Στο μικρό τελικό, η Αναγέννηση Αγιάσου νίκησε τον Αχιλλέα Πέτρας με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Παναγιώτης Τσάννης στο 50ο λεπτό, χαρίζοντας έτσι την τιμητική 3η θέση στην ομάδα του.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey