Το "αστέρι" του Ατρόμητου στη Λέσβο!

08/04/2016 - 13:37

Όλα έτοιμα για την έναρξη και επίσημα της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρομήτου με τον Αιγέα Πλωμαρίου, που θα ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση αύριο Σάββατο σε συνέντευξη Τύπου στη Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα, μετά την άφιξη της ομάδας του Περιστερίου στο νησί, για τον αγώνα της Super League με την ΑΕΛΚ, οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων θα παρουσιάσουν το πλάνο της συνεργασίας τους.

Στο πάνελ της εκδήλωσης θα βρίσκονται ο Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου, ο Πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου Κώστας Πρωτούλης και ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Μουντανάρης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» της Μυτιλήνης, όπου αναμένεται να καταλύσει η αποστολή του Ατρόμητου και στην αίθουσα θα δώσουν το παρόν ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας, οι παίκτες της επαγγελματικής ομάδας, αλλά και οι νεότεροι της Κ14, που έρχονται στη Λέσβο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, για ένα φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα του Αιγέα στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου. 

Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο πρώην Πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου Στέφανος Σανιδάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος θα τιμήσει τη μνήμη δύο Λέσβιων ποδοσφαιριστών, που φόρεσαν τη φανέλα και του Ατρομήτου τις περασμένες δεκαετίες, τον Ανδρέα Δαλαμπέκη και τον Παναγιώτη Σαλταμάρα. Τις τιμητικές πλακέτες θα παραλάβουν μέλη των οικογενειών των δύο αείμνηστων ποδοσφαιριστών, που δόξασαν το λεσβιακό ποδόσφαιρο και έξω από τα στενά νησιωτικά του όρια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey