Λαμπερή έναρξη συνεργασίας Αιγέα - Ατρομήτου

09/04/2016 - 21:03

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Ηλιοτρόπιο", η εκδήλωση για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ Αιγέα Πλωμαρίου και Ατρομήτου Αθηνών σε επίπεδο ακαδημιών.

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα, παρουσία αρκετών και υψηλών προσκεκλημένων, καθώς επίσης πολλών γονέων και παιδιών από τις δύο ακαδημίες, οι άνθρωποι των δύο συλλόγων γνωστοποίησαν την ένταξη του Αιγέα Πλωμαρίου στα Soccer Schools του Ατρομήτου, προσδοκώντας σε μια αγαστή και κυρίως αμφίδρομη συνεργασία.

Παρόντες στην εκδήλωση από πλευράς Ατρομήτου, ο Πρόεδρος του Γιώργος Σπανός, ο προπονητής του Τραϊανός Δέλλας, καθώς επίσης και ο αρχηγός του Νίκος Λαζαρίδης, ενώ το πλαίσιο της συνεργασίας ανέπτυξε ο υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας του Περιστερίου Τόλης Αποστόλου. Στο πάνελ βρέθηκαν από πλευράς Αιγέα ο Πρόεδρος του Κώστας Πρωτούλης, το μέλος του ΔΣ Τάκης Μαρσώνης και ο προπονητής του Στέλιος Μουντανάρης, με τον πρώην Πρόεδρο Στέφανο Σανιδά να προλογίζει την εκδήλωση, ενώ στην αίθουσα βρίσκονταν παλαιότεροι παράγοντες της ομάδας του Πλωμαρίου, καθώς και διατελέσαντες πρόεδροι. Άξια αναφοράς η παρουσία αντιπροσωπείας της ΕΠΣ Λέσβου με επικεφαλής τον Σταύρο Ψαρρόπουλο, καθώς επίσης και παραγόντων άλλων ομάδων από το τοπικό ποδόσφαιρο.

Την εκδήλωση τίμησε και ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός απευθύνοντας μάλιστα και χαιρετισμό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ατρομήτου για τον αγώνα με την ΑΕΛΚ στη Super League, η ομάδα του Περιστερίου θέλησε να τιμήσει και δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της, τιμώντας τα χρώματα του συλλόγου στο παρελθόν. Τους αείμνηστους Ανδρέα Δαλαμπέκη και Παναγιώτη Σαλταμάρα, τις αναμνηστικές πλακέτες των οποίων παρέλαβαν μέλη των οικογενειών τους.

Αύριο το πρωί, το επιστέγασμα της συγκεκριμένης συνεργασίας θα αποτελέσει ένας φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο συλλόγων με τις ομάδες κάτω των 14 ετών, που θα διεξαχθεί στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου στις 10:30 το πρωί.

Αναμφίβολα, η όλη εκδήλωση ήταν άψογα οργανωμένη, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων στους παρευρισκομένους. Και βέβαια, οι προσδοκίες από την εν λόγω συνεργασία είναι μεγάλες, σε επίπεδο παραγωγικής διαδικασίας και αξιοποίησης της τεχνογνωσίας που θα παρέχουν τα τεχνικά επιτελεία του Ατρομήτου στα αντίστοιχα τμήματα του Αιγέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey